Mainos
Mainos
Kenen kotona?
Alkaa AVAlla 4.4. klo 20
Lisätiedot

Kenen kotona? on maailmalla suursuosioon noussut kilpailullinen Life Style ohjelma. Neljä toisilleen vierasta ihmistä vierailee toistensa kodeissa tietämättä, kenen kotona ollaan. Lopuksi kukin osallistuja arvaa, kuka on minkäkin kodin tuntematon asukas. Kuka on päättelyn mestari ja kuka salaa persoonansa parhaiten? Oliko joku kenties vähän liiankin kuin kotonaan? Kenen sisustus on ihan asukkaansa näköinen? Eniten oikeita arvauksia tehnyt palkitaan! Ohjelmassa pääsemme kurkistamaan persoonallisiin suomalaiskoteihin ja on ihan selvää, että kotisohvallakin alkaa kilpailu siitä, kuka parhaiten yhdistää kodin ja asukkaan! Mukana on koteja kaupunkiyksiöistä isoihin omakotitaloihin, sisustuksia skandi-designista Hello Kittyihin. Kymmenen osaisen sarjan juontaa ihastuttava Tuija Pehkonen.

Kenen kotona?

1. jakso henkilöt: Miten asuu innovaattori?

Kenen kotona? -sarjan ensimmäinen jakso nähdään 4. huhtikuuta AVAlla kello 20.

Kenen kotona? -sarjassa  neljä toisilleen tuntematonta asukasta pääsevät tutkailemaan toistensa koteja ja arvaamaan, kenen kotona milloinkin ollaan. Toisistaan he tietävät vain nimen ja ammatin.

Ensimmäisessä jaksossa pohditaan muun muassa, mitä ihmettä tekee innovaattori ja millaisessa kodissa hän voisi asua? Porukasta löytyy myös yrittäjä, kampaaja ja sisutussuunnittelija.

Millaisissa kodeissa he mahtavat asua?

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme