Mainos
Mainos
Kenen kotona?
Alkaa AVAlla 4.4. klo 20
Lisätiedot

Kenen kotona? on maailmalla suursuosioon noussut kilpailullinen Life Style ohjelma. Neljä toisilleen vierasta ihmistä vierailee toistensa kodeissa tietämättä, kenen kotona ollaan. Lopuksi kukin osallistuja arvaa, kuka on minkäkin kodin tuntematon asukas. Kuka on päättelyn mestari ja kuka salaa persoonansa parhaiten? Oliko joku kenties vähän liiankin kuin kotonaan? Kenen sisustus on ihan asukkaansa näköinen? Eniten oikeita arvauksia tehnyt palkitaan! Ohjelmassa pääsemme kurkistamaan persoonallisiin suomalaiskoteihin ja on ihan selvää, että kotisohvallakin alkaa kilpailu siitä, kuka parhaiten yhdistää kodin ja asukkaan! Mukana on koteja kaupunkiyksiöistä isoihin omakotitaloihin, sisustuksia skandi-designista Hello Kittyihin. Kymmenen osaisen sarjan juontaa ihastuttava Tuija Pehkonen.

Kenen kotona?

Kenen koti on kuvassa? Testaa miten pärjäisit uutuusohjelmassa!

AVAn uudessa lifestyle-ohjelmassa kurkistetaan ihmisten koteihin. Osaatko arvioida kenen koti on kuvassa?

Kenen kotona? on maailmalla suursuosioon noussut kilpailullinen lifestyle-ohjelma. Neljä toisilleen vierasta ihmistä vierailee toistensa kodeissa tietämättä, kenen kotona ollaan.

Lopuksi kukin osallistuja arvaa, kuka on minkäkin kodin tuntematon asukas. Kuka on päättelyn mestari ja kuka salaa persoonansa parhaiten? Eniten oikeita arvauksia tehnyt palkitaan! Kymmenen osaisen sarjan juontaa ihastuttava Tuija Pehkonen.

Kuinka hyvin sinä pärjäisit ohjelmassa? Ensimmäisessä jaksossa tavataan Päivihelena, Minna, Kai ja Lotta. Nelikosta löytyy yrittäjä, kampaaja, sisustussuunnittelija ja innovaattori.

Vähäisten tietojen pohjalta he yrittävät arvata, kuka missäkin asuu. Arvaisitko sinä, kenen koti on ylhäällä olevalla videolla?

Kenen koti on kyseessä?

Kenen koti on kyseessä?

 • Päivihelena

  24.70% (82 kpl)

 • Minna

  26.20% (87 kpl)

 • Kai

  22.89% (76 kpl)

 • Lotta

  26.20% (87 kpl)


Kenen kotona? AVAlla 4. huhtikutua kello 20 alkaen.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme