Mainos
Mainos
Kenen kotona?
Alkaa AVAlla 4.4. klo 20
Lisätiedot

Kenen kotona? on maailmalla suursuosioon noussut kilpailullinen Life Style ohjelma. Neljä toisilleen vierasta ihmistä vierailee toistensa kodeissa tietämättä, kenen kotona ollaan. Lopuksi kukin osallistuja arvaa, kuka on minkäkin kodin tuntematon asukas. Kuka on päättelyn mestari ja kuka salaa persoonansa parhaiten? Oliko joku kenties vähän liiankin kuin kotonaan? Kenen sisustus on ihan asukkaansa näköinen? Eniten oikeita arvauksia tehnyt palkitaan! Ohjelmassa pääsemme kurkistamaan persoonallisiin suomalaiskoteihin ja on ihan selvää, että kotisohvallakin alkaa kilpailu siitä, kuka parhaiten yhdistää kodin ja asukkaan! Mukana on koteja kaupunkiyksiöistä isoihin omakotitaloihin, sisustuksia skandi-designista Hello Kittyihin. Kymmenen osaisen sarjan juontaa ihastuttava Tuija Pehkonen.

Kenen kotona?

"En ole koskaan näin erikoisessa kodissa käynyt" – kurkista persoonalliseen suomalaisasuntoon!

Kenen kotona? -ohjelman kolmannessa jaksossa 18.4. AVAlla klo 20 päästään tutustumaan jälleen persoonallisiin suomalaiskoteihin.

Gabriela, Thomas, Mira, Ville tutustuvat Kenen kotona? -ohjelman kolmannessa jaksoissa toistensa koteihin. Suurta ihmetystä saa jaksossa aikaan koti, joka on kuin suoraan fantasiamaailmasta.

– En ole koskaan näin erikoisessa kodissa käynyt, jaksossa ihmetellään.

Katso videolta, millaisissa kodeissa kolmannessa jaksossa vieraillaan. Osaatko jo arvata, kenen koti on kuin suoraan fantasiamaailmasta?

Kenen kotona? on maailmalla suursuosioon noussut kilpailullinen lifestyle-ohjelma. Neljä toisilleen vierasta ihmistä vierailee toistensa kodeissa tietämättä, kenen kotona ollaan. Jokaisen kilpailijan täytyy yrittää pitää pokka ollessaan omassa kodissa.

Kenen kotona? keskiviikkoisin klo 20.00 AVAlla! 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme