Mainos
Mainos
Kenen kotona?
Alkaa AVAlla 4.4. klo 20
Lisätiedot

Kenen kotona? on maailmalla suursuosioon noussut kilpailullinen Life Style ohjelma. Neljä toisilleen vierasta ihmistä vierailee toistensa kodeissa tietämättä, kenen kotona ollaan. Lopuksi kukin osallistuja arvaa, kuka on minkäkin kodin tuntematon asukas. Kuka on päättelyn mestari ja kuka salaa persoonansa parhaiten? Oliko joku kenties vähän liiankin kuin kotonaan? Kenen sisustus on ihan asukkaansa näköinen? Eniten oikeita arvauksia tehnyt palkitaan! Ohjelmassa pääsemme kurkistamaan persoonallisiin suomalaiskoteihin ja on ihan selvää, että kotisohvallakin alkaa kilpailu siitä, kuka parhaiten yhdistää kodin ja asukkaan! Mukana on koteja kaupunkiyksiöistä isoihin omakotitaloihin, sisustuksia skandi-designista Hello Kittyihin. Kymmenen osaisen sarjan juontaa ihastuttava Tuija Pehkonen.

Kenen kotona?

Kertovatko ilmeet, kenen kotona ollaan? Uutuusohjelmassa kilpailijoiden pokka joutuu koetukselle

AVAn uudessa lifestyle-ohjelmassa kurkistetaan ihmisten koteihin. Ohjelmassa kilpailevilta henkilöiltä vaaditaan hyvää pokkaa!

Kenen kotona? on maailmalla suursuosioon noussut kilpailullinen lifestyle-ohjelma. Neljä toisilleen vierasta ihmistä vierailee toistensa kodeissa tietämättä, kenen kotona ollaan.

Jokaisen kilpailijan täytyy yrittää pitää pokka ollessaan omassa kodissa. Kuinka hyvin ensimmäisen jakson henkilöt pärjäävät?

Katso videolta, miten hyvin kilpailijoiden pokka pysyy ensimmäisessä kodissa. Osaatko jo arvata, kenen kotona ollaan?

Lopuksi kukin osallistuja arvaa, kuka on minkäkin kodin tuntematon asukas. Kuka on päättelyn mestari ja kuka salaa persoonansa parhaiten? Eniten oikeita arvauksia tehnyt palkitaan!

Ensimmäisessä jaksossa tavataan Päivihelena, Minna, Kai ja Lotta. Nelikosta löytyy yrittäjä, kampaaja, sisustussuunnittelija ja innovaattori. Vähäisten tietojen pohjalta he yrittävät arvata, kuka missäkin asuu.

Kenen kotona? keskiviikkoisin klo 20.00 AVAlla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme