Mainos
Mainos
Kenen kotona?
Alkaa AVAlla 4.4. klo 20
Lisätiedot

Kenen kotona? on maailmalla suursuosioon noussut kilpailullinen Life Style ohjelma. Neljä toisilleen vierasta ihmistä vierailee toistensa kodeissa tietämättä, kenen kotona ollaan. Lopuksi kukin osallistuja arvaa, kuka on minkäkin kodin tuntematon asukas. Kuka on päättelyn mestari ja kuka salaa persoonansa parhaiten? Oliko joku kenties vähän liiankin kuin kotonaan? Kenen sisustus on ihan asukkaansa näköinen? Eniten oikeita arvauksia tehnyt palkitaan! Ohjelmassa pääsemme kurkistamaan persoonallisiin suomalaiskoteihin ja on ihan selvää, että kotisohvallakin alkaa kilpailu siitä, kuka parhaiten yhdistää kodin ja asukkaan! Mukana on koteja kaupunkiyksiöistä isoihin omakotitaloihin, sisustuksia skandi-designista Hello Kittyihin. Kymmenen osaisen sarjan juontaa ihastuttava Tuija Pehkonen.

Kenen kotona?

Kenen kotona? -sarja haastaa osallistujat päättelemään ja pitämään pokkaa

Kenen kotona? -sarja tuo AVAn kevääseen raikkaan yhdistelmän leikkimielistä kilpailua, sisustusta ja ihmistuntemusta.

Huippusuositun Vem bor här? -ohjelman suomalaisessa versiossa neljä toisilleen tuntematonta asukasta vierailee toistensa kodeissa yrittäen arvata, kenen kotona milloinkin ollaan. Toisistaan he tietävät vain nimen ja ammatin. Eli voiko pelkän ulkoisen olemuksen ja ammatin perusteella arvata, miten kukakin asuu?

Tähän leikkimieliseen Kenen kotona? -kilpailuun pääsee katsojakin mukaan! Kun kaikki kodit on nähty, paljastetaan kunkin kodin asukas. Luvassa on yllätyksiä niin kilpailijoille kuin varmasti myös katsojillekin. Samalla päästään kurkistamaan, miten suomalaiset asuvat, ja poimimaan parhaat sisustusideat omaan käyttöön. Sarjan juontaa ihastuttava Tuija Pehkonen.

– Yllätyin, miten mukaansatempaava ohjelman formaatti on. Löysin itsestäni pienen salapoliisin, joka oli itsekin tutkimassa koteja ja ihmettelemässä yksityiskohtia. Oli superinspiroivaa nähdä, miten eri tavoin suomalaiset asuivat, ja miten mielettömiä sisustusratkaisuita ihmiset ovat kodeissaan tehneet. Vaikkei kyseessä ole perinteinen sisustusohjelma, niin kyllähän tätä tehdessä iski aikamoinen kodintuunaustarve, Tuija Pehkonen kertoo.

Ohjelmassa nähdään koteja laidasta laitaan pienimmän ollessa 18 neliötä ja suurimman yli 200 neliötä. Mukana on mukavia perhekoteja ja upeita design-kohteita. Yhdestä jos toisesta löytyy uima-allas, mutta vain yhdessä on kokoelma kuolleita eläimiä. Miten asuu innovaattori? Näkyykö valokuvaajan ammatti asumisessa? Voiko lampusta päätellä korusuunnittelijan kodin? Tervetuloa mukaan arvaamaa!

Kenen kotona? starttaa AVAlla ja Katsomossa 4.4. klo 20. Ohjelma katsottavissa myös C Moressa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme