Mainos
Mainos
Kesäterassi
Arkisin klo 19.30 16.7. alkaen
Lisätiedot

Kesäterassi-ohjelma tuo neljän viikon ajan ruutuun kesän mielenkiintoisimmat vieraat ja puheenaiheet. Kesän sykkeeseen katsojat johdattelee Helsingin uuden Allas Sea Poolin terassilta kaksikko Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman.

Kesäterassi

Anna Abreu kertoo rajusta nuoruuden harrastuksestaan: "Sain niin kovaa turpaan"

Anna Abreu paljastaa Kesäterassi-ohjelman nettiekstrassa harrastaneensa nuorena potkunyrkkeilyä. 

VIDEO: Anna Abreu paljastaa nuoruuden harrastuksensa

Poplaulaja Anna Abreu vierailee maanantaina 30. heinäkuuta Kesäterassi-ohjelmassa Tuija Pehkosen sekä Lorenz Backmanin vieraana. 28-vuotias laulaja paljastaa kaksikolle ohjelman nettiekstrassa harrastaneensa nuorena vähän aikaa potkunyrkkeilyä. 

– Mutta lopetin sen, koska sain niin kovaa turpaan. Siellä oli pelkkiä jätkiä, jotka veti mua turpaan. 

Juontaja Pehkonen tiedustelee Abreulta, eikö tämä saanut todella mitään erityiskohtelua ollessaan nuori nainen nuorten miesten joukossa kyseisen lajin parissa. 

– Ei no mutta nehän oli silleen enemmänkin poikia ja me oltiin todella nuoria. Mutta just sellaista läpsimistä, ja minua alkoi ärsyttämään niin paljon se läpsiminen.

Abreu kertoo halunneensa laittaa vastustajalleen aina vastaan samalla mitalla, vaikka hän ei hallinnutkaan vielä lajin tekniikoita lainkaan. Hän kertoo olevansa nimenomaan sellainen ihmistyyppi, joka sisuuntuu ja hyökkää joutuessaan vastustajansa kohteeksi sen sijaan, että piiloutuisi ja yrittäisi välttää tilanteen. 

– Minulla käy juuri se sellainen hyökkääminen, mutta se ei ole välttämättä kauhean hyvä, kun ei ole mitään tekniikkaa tai osaamista siinä vaiheessa vielä.

– Ei kyllä enää tuollaisia lajeja minulle.

Kesäterassi MTV3-kanavalla ja Katsomossa maanantaista perjantaihin klo 19.30 alkaen. Kesäterassi on katsottavissa myös C Moressa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme