Mainos
Mainos
Kesäterassi
Arkisin klo 19.30 16.7. alkaen
Lisätiedot

Kesäterassi-ohjelma tuo neljän viikon ajan ruutuun kesän mielenkiintoisimmat vieraat ja puheenaiheet. Kesän sykkeeseen katsojat johdattelee Helsingin uuden Allas Sea Poolin terassilta kaksikko Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman.

Kesäterassi

Baba Lybeck paljastaa: "Olen todella kova tekemään mehua!"

Toimittaja Baba Lybeck nähdään torstaina Kesäterassi-ohjelmassa. Lybeck paljastaa ohjelman nettiekstrassa olevansa "mehumaijan suurvisiiri".

Katso yllä videolta, mitä Baba Lybeck kertoo mehustamistaidoistaan.

Baba Lybeck nähdään tänään torstaina 26. heinäkuuta 2018 Kesäterassi-ohjelmassa Lorenz Backmanin ja Tuija Pehkosen vieraana.

Ohjelman nettiekstrassa vieraat paljastavat itsestään jotain, mitä heistä ei välttämättä vielä tiedetä. Lybeck toteaa, ettei yleisesti halua paljastaa itsestään paljoa, mutta yhden asian hän suostuu paljastamaan.

– Olen todella kova tekemään mehua! Lybeck kertoo iloisesti.

– Olen mehumaijan suurvisiiri! hän jatkaa.

Kesäterassi MTV3-kanavalla ja Katsomossa maanantaista perjantaihin klo 19.30 alkaen. Kesäterassi on katsottavissa myös C Moressa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme