Mainos
Mainos
Kesäterassi
Arkisin klo 19.30 16.7. alkaen
Lisätiedot

Kesäterassi-ohjelma tuo neljän viikon ajan ruutuun kesän mielenkiintoisimmat vieraat ja puheenaiheet. Kesän sykkeeseen katsojat johdattelee Helsingin uuden Allas Sea Poolin terassilta kaksikko Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman.

Kesäterassi

Elastiselta yllätyspaljastus Kesäterassi-ohjelmassa: "Minusta oli tulla Huuma-ohjelman juontaja"

Räppäritähti Elastinen paljastaa olleensa ehdolla juontamaan vuonna 2005 MTV3:lla nähtyä Huuma-ohjelmaa. Ohjelmaa juonsivat Lorenz Backman ja Jaakko Saariluoma.

Rähinä-levy-yhtiönsä 20-vuotisjuhlavuoden kunniaksi paluun tehnyt Fintelligens nähdään tänään Kesäterassi-sarjassa. Elastinen teki ohjelman nettiekstrassa yllättävän paljastuksen.

Moni muistaa vuonna 2005 MTV3-kanavalla startanneen Huuma-ohjelman. Lauantai-iltojen suoraa lähetystä juonsivat yhdessä Lorenz Backman ja Jaska Saariluoma.

– Ilmeisesti oli kaksi paria, joista valittiin. Jaska (Jaakko Saariluoma) ja Lore (Lorenz Backman, Kesäterassin toinen juontaja) oli yksi ja olen ollut siinä kolmas vaihtoehto. Minua koekuvattiin siihen Loren rooliin, Elastinen kertoo.

– Minusta olisi voinut tulla telkkujuontaja. Olen todella iloinen, että tämä kävi näin.

Iso H kertoo puolestaan olevansa iso scifi-fani.

Kesäterassi MTV3-kanavalla ja Katsomossa maanantaista perjantaihin klo 19.30 alkaen. Kesäterassi on katsottavissa myös C Moressa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme