Mainos
Mainos
Kesäterassi
Arkisin klo 19.30 16.7. alkaen
Lisätiedot

Kesäterassi-ohjelma tuo neljän viikon ajan ruutuun kesän mielenkiintoisimmat vieraat ja puheenaiheet. Kesän sykkeeseen katsojat johdattelee Helsingin uuden Allas Sea Poolin terassilta kaksikko Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman.

Kesäterassi

Ismo Leikolalta yllätyspaljastus: "Ajattelin, että minusta tulee metallimuusikko"

Koomikkotähti Ismo Leikola vierailee MTV:n Kesäterassi-ohjelmassa. Leikola kertoo ohjelman nettiklipissä, mitä hänestä olisi voinut tulla ennen koomikon uran urkenemista.

Katso videolta yllä, kun Ismo Leikola puhuu siitä, mitä hänestä olisi voinut tulla!

Koomikko Ismo Leikola, 39, nähdään tänään maanantaina 16. heinäkuuta Tuija Pehkosen ja Lorenz Backmanin vieraana Kesäterassi-ohjelmassa.

Leikola paljastaa nettiklipissä, mitä hänestä olisi voinut tulla, jos koomikon ura ei olisi startannut.

– Tätä ei ehkä moni tiedä, mutta ennen kuin minusta tuli koomikko, ajattelin, että minusta tulee metallimuusikko, Leikola kertoo.

Katso yllä videolta, mitä muuta Leikola kertoo koomikon uraa edeltäneistä suunnitelmistaan.

Yhdysvalloissa asuvan Ismo Leikolan kiireet ulkomailla aiheuttavat sen, että hänellä on aiempaa vähemmän keikkoja kotimaassa.

Leikola tekee lokakuussa Suomessa kymmenen keikan kiertueen, joka päättyy Helsingin Jäähalliin 27. lokakuuta. Tuon keikan jälkeen seuraavista kotimaan keikoista ei ole tietoa.

Kesäterassi MTV3-kanavalla ja Katsomossa maanantaista perjantaihin 16.7. klo 19.30 alkaen. Kesäterassi on katsottavissa myös C Moressa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme