Mainos
Mainos
Kesäterassi
Arkisin klo 19.30 16.7. alkaen
Lisätiedot

Kesäterassi-ohjelma tuo neljän viikon ajan ruutuun kesän mielenkiintoisimmat vieraat ja puheenaiheet. Kesän sykkeeseen katsojat johdattelee Helsingin uuden Allas Sea Poolin terassilta kaksikko Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman.

Kesäterassi

Kehonrakentaja Jari "Bull" Mentula paljastaa pehmeän puolensa: ”Eivät lihakset miestä tee”

Kehonrakentaja Bull Mentula kertoi avoimesti Kesäterassi-ohjelmassa Tuija Pehkosen ja Lorenz Backmanin haastattelussa omasta herkästä puolestaan. 

Tv:stäkin tuttu kehonrakentaja Jari ”Bull” Mentula, 41, paljasti Tuija Pehkosen, 32, ja Lorenz Backmanin, 45, vetämässä Kesäterassi-ohjelmassa, ettei hän ole niin kova luu, miltä päälle päin näyttää.

Kehonrakentajan mielestä mies voi olla paljon muutakin kuin massaa.

– Eivät lihakset miestä tee, se on fakta. Mies on monella tapaa paljon muutakin.

– Arvostan tunteiden esille tuomista, sitä, että uskaltaa näyttää tunteensa, oli sitten mies tai nainen, Mentula jatkaa.

Kehonrakentaja on sitä mieltä, että ihminen on tarpeeksi kova, jos hän uskaltaa näyttää tunteensa.

– Jos itketän, niin itketään. Senhän takia ihmisillä tunteet on, että ne näytetään, Mentula muistuttaa.

Mentulan pehmeä puoli näkyy päivittäisessä elämässä. Kun näkee samoja kasvoja 9-10 kertaa viikossa treenien merkeissä, on hyvä puhua muustakin kuin treenaamisesta. Treenikavereita voi myös halata.

– Treenien jälkeen ei puhuta treenaamisesta, koska siitä saa seuraavana päivänä ihan tarpeeksi, 20 vuotta alalla työskennellyt Mentula kertoo.

Katso koko haastattelu osoitteesta Katsomo.fi.

Kesäterassi arkisin klo 19.30 MTV3-kanavalla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme