Mainos
Mainos
Kesäterassi
Arkisin klo 19.30 16.7. alkaen
Lisätiedot

Kesäterassi-ohjelma tuo neljän viikon ajan ruutuun kesän mielenkiintoisimmat vieraat ja puheenaiheet. Kesän sykkeeseen katsojat johdattelee Helsingin uuden Allas Sea Poolin terassilta kaksikko Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman.

Kesäterassi

Koomikko Niko Kivelä formularaivostaan: "Hakkaan kaiken rikki, jos kisa ei mene niin kuin haluan"

Niko Kivelä kertoo Kesäterassi-ohjelman nettiekstrassa jotain, mitä hänestä ei välttämättä vielä tiedetä. Kivelä potee formularaivoa.

Katso yllä videolta, mitä Niko Kivelä kertoo formularaivostaan!

Koomikkotähti Niko Kivelä nähdään tänään perjantaina 27. heinäkuuta Kesäterassi-ohjelmassa. Kivelä kertoo ohjelman nettiekstrassa formularaivostaan.

– On yksi syy, miksi odotan viikonloppuja. Yleensä olen töissä, mutta viikonloppuisin ajetaan F1-kisoja. Formula 1 on minulle yksi maailman suurimpia asioita, Kivelä paljastaa.

– Kerran kaverini laittoi minulle viestin, kun aika-ajot alkoivat. Hän kysyi, että olenhan muistanut teipata läppärini. Se tarkoittaa sitä, että hakkaan kaiken rikki, jos ajot eivät mene niin kuin haluan.

Kivelä kertoo, että hänellä on ollut myös hyvä tuuri.

– Kerran puhelimeni lensi parvekkeelta metsään, se löytyi eikä sille käynyt mitään. Ja minun on pakko katsoa kisat seisoen. En pysty ollenkaan istumaan kisan aikana.

Kesäterassi MTV3-kanavalla ja Katsomossa maanantaista perjantaihin klo 19.30 alkaen. Kesäterassi on katsottavissa myös C Moressa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme