Mainos
Mainos
Kesäterassi
Arkisin klo 19.30 16.7. alkaen
Lisätiedot

Kesäterassi-ohjelma tuo neljän viikon ajan ruutuun kesän mielenkiintoisimmat vieraat ja puheenaiheet. Kesän sykkeeseen katsojat johdattelee Helsingin uuden Allas Sea Poolin terassilta kaksikko Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman.

Kesäterassi

Li Andersson kertoo ainoasta tatuoinnistaan: "On kysytty, onko siinä kaksi huonetta ja keittiö"

Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson vierailee tänään Kesäterassi-ohjelmassa. Andersson kertoo ohjelman nettiekstrassa tarinan ainoan tatuointinsa takana.

Katso videolta, miltä näyttää Li Anderssonin ainoa tatuointi!

Kansanedustaja Li Anderssonilla, 31, on yksi tatuointi. Andersson kertoo Kesäterassi-ohjelman nettiekstrassa, mikä sai hänet ottamaan tatuoinnin.

– Nyt kesällä, kun käyttää lyhythihaisia paitoja, moni kyselee tatuoinnistani. Minulla on siis yksi ainoa tatuointi, Andersson kertoo ja näyttää vasemmassa käsivarressaan komeilevaa kuvaa.

– On kysytty muun muassa, että onko siinä kaksi huonetta ja keittiö, kansanedustaja sanoo.

Tatuointi ei kuitenkaan ole kaksion pohjapiirros, vaan se on thainkielinen symboli.

– Se tarkoittaa kamppailua. Otin sen kolme vuotta sitten yhdessä thaimaalaisen tuttuni kanssa. Teimme silloin töitä thaimaalaisten marjanpoimijoiden aseman parantamiseksi, Andersson kertoo.

– Se oli tärkeä ja käänteentekevä kokemus sekä minulle että hänelle. Halusimme ottaa pysyvän muiston siitä, että pitää uskaltaa puolustaa sitä, minkä tietää oikeaksi.

Kesäterassi MTV3-kanavalla ja Katsomossa maanantaista perjantaihin klo 19.30 alkaen. Kesäterassi on katsottavissa myös C Moressa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme