Mainos
Mainos
Kesäterassi
Arkisin klo 19.30 16.7. alkaen
Lisätiedot

Kesäterassi-ohjelma tuo neljän viikon ajan ruutuun kesän mielenkiintoisimmat vieraat ja puheenaiheet. Kesän sykkeeseen katsojat johdattelee Helsingin uuden Allas Sea Poolin terassilta kaksikko Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman.

Kesäterassi

Lorenz Backman ja Tuija Pehkonen tarttuu uutuusohjelmassa kesän kuumimpiin aiheisiin: "Tulossa mielenkiintoinen vieraskattaus"

Uutuusohjelma Kesäterassi tuo neljän viikon ajan ruutuun kesän mielenkiintoisimmat vieraat ja puheenaiheet.

Kesäterassi-ohjelma nähdään arkisin kesäilloissan 24. heinäkuuta 2017 lähtien MTV3-kanavalla. Kesän sykkeeseen katsojat johdattelee Helsingin ytimestä Allas Sea Poolin terassilta juontajakaksikko Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman.

Kesäterassi on uusi ajankohtainen keskusteluohjelma, jossa päivän polttaviin aiheisiin ottaa kantaa kesän 2017 ajankohtaisimmat kesävieraat. Kesän aikana ohjelmassa haastateltavina nähdään muun muassa Pete Parkkonen, Leena ja Joel Harkimo sekä Krista Kosonen.

Neljän viikon ajan, joka arkipäivä Seitsemän uutisten jälkeen kesäisellä terassilla otetaan käsittelyyn sen hetken kuumimmat aiheet.

– Tulossa on mielenkiintoinen vieraskattaus. Odotan rentoa kesäfiilistä ja syvemmällekin meneviä keskusteluita - toivottavasti joku vieras pomppaa myös altaaseen. Jos ei, niin Lore hoitaa sen, Pehkonen heittää.

– Kun Maikkarilla pääsee raaputtamaan ihmisyyden pintaa parhaaseen katseluaikaan, kesä ei voisi olla parempi. Kaksi ihmisestä intohimoisesti hullaantunutta juontajaa pääsee rakkaan aiheen äärelle; ihminen, ihminen ja ihminen! Mistä tulemme ja minne olemme menossa? Miten jokainen voi menestyä, onnistua ja löytää elämän suunnan? Tätä ja kaikkea muuta on Kesäterassi, Lorenz Backman summaa.

Kesäterassi-ohjelman MTV:lle tuottaa Mediahub Helsinki Oy.

Kesäterassi arkisin klo 19.30 24.7. alkaen MTV3-kanavalla. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme