Mainos
Mainos
Kesäterassi
Arkisin klo 19.30 16.7. alkaen
Lisätiedot

Kesäterassi-ohjelma tuo neljän viikon ajan ruutuun kesän mielenkiintoisimmat vieraat ja puheenaiheet. Kesän sykkeeseen katsojat johdattelee Helsingin uuden Allas Sea Poolin terassilta kaksikko Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman.

Kesäterassi

Maria Ylipää paljastaa kesäisen salaisuutensa: "Olen intohimoinen pakastaja"

Näyttelijä Maria Ylipää tunnustaa olevansa intohimoinen marjojen ystävä Kesäterassi-ohjelman nettiekstrassa.

VIDEO: Maria Ylipää kertoo kesän lempipuuhastaan

Kesäterassi-ohjelmassa maanantaina 30. heinäkuuta vieraillut näyttelijä-laulaja Maria Ylipää joutuu juontajien tenttiin ohjelman nettiekstrassa. Lorenz Backman tiedusteli näyttelijältä, mitä hänestä ei vielä tiedetä. 

– Salaisuuden arkkuhan jäi tuonne kotiini, mutta sellaisen asian voisin paljastaa sieltä arkusta, että olen intohimoinen pakastaja näin heinäkuun lopulla, nythän on pakastusaika. 

Ylipää kertoo pakastaneensa tänä kesänä jo kolmekymmentä kiloa mansikoita sekä kymmenen kiloa mustikoita. Marjoja on Ylipään mukaan matkalla pakkaseen vielä runsain määrin.  

– Ehkä sellainen 60-70 kiloa (yhteensä). Sitten ne ehkä riittää tonne maaliskuulle. Me syödään marjoja ihan hirveästi. 

Kesäterassi MTV3-kanavalla ja Katsomossa maanantaista perjantaihin klo 19.30 alkaen. Kesäterassi on katsottavissa myös C Moressa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme