Mainos
Mainos
Kesäterassi
Arkisin klo 19.30 16.7. alkaen
Lisätiedot

Kesäterassi-ohjelma tuo neljän viikon ajan ruutuun kesän mielenkiintoisimmat vieraat ja puheenaiheet. Kesän sykkeeseen katsojat johdattelee Helsingin uuden Allas Sea Poolin terassilta kaksikko Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman.

Kesäterassi

Mikael Forssell yllättää! Mies on myynyt levytyksellä kultaa: "Olen meidän perheen johtava artisti"

Mikael Forssell ja Metti Forssell vierailivat MTV3:n Kesäterassi-ohjelmassa ja paljastivat harvinaisia faktoja elämästään.

Mikael Fossell ja Metti Forssell piipahtivat juontajakaksikko Lorenze Backmanin ja Tuija Pehkosen vieraana Kesäterassi-ohjelmassa. Pariskunnalla oli paljastaa muutamia ennen kuulemattomia faktoja elämästään.

Metti paljasti haaveilleensa aikanaan muusikon urasta. Nuorena hän oli hakenut laulukilpailu Idolsiin, mutta koelaulupäivänä häntä kohtasi kova epäonni.

– Koelaulupäivänä minulla oli niin järkyttävä flunssa. Muistan, kun äitini sanoi, että menet vain sinne, kyllä ne ammattilaiset sen flunssaisen äänen läpi kuulee. No eivät kuulleet ilmeisesti ja se jäi siihen yhteen kertaan, Metti paljasti.

Metti ei kuitenkaan muistanut mikä vuosi oli kyseessä ja mitä hän koelauluissa lauloi. Mikaelilla olikin näpäyttää vaimoaan, sillä levytys, jossa hän on ollut mukana, on myynyt kultaa.

Entinen jalkapallotähti paljastaa, että kultalevy löytyy häneltä ihan fyysisenä kopiona ja roikkuu perheen asunnon seinällä.

– Olen lukenut lastensadun hyväntekeväisyyttä varten. Ja koska se on äänite, niin olen meidän perheen johtava artisti, Forssell vitsailee.

Kesäterassi MTV3-kanavalla arkisin kello 19:30

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme