Mainos
Mainos
Kesäterassi
Arkisin klo 19.30 16.7. alkaen
Lisätiedot

Kesäterassi-ohjelma tuo neljän viikon ajan ruutuun kesän mielenkiintoisimmat vieraat ja puheenaiheet. Kesän sykkeeseen katsojat johdattelee Helsingin uuden Allas Sea Poolin terassilta kaksikko Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman.

Kesäterassi

Missikaunotar Noora Hautakangas yllättää erikoisella kilpailusaavutuksellaan: "Otetaan matsi joku kerta!"

Noora Hautakangas kertoo Kesäterassi-ohjelman nettiekstrassa pitävänsä hallussa erikoisen lajin Suomen mestaruuden hopeamitalia. 

VIDEO: Kenelle Noora Hautakangas hävisi Suomen mestaruuden ja missä lajissa?

Entinen missi ja yrittäjä Noora Hautakangas vierailee keskiviikkona 1. elokuuta Lorenz Backmanin ja Tuija Pehkosen vieraana Kesäterassi-ohjelmassa.

Vuoden 2007 Miss Suomi kertoo juontajille pitävänsä hallussaan erikoista titteliä. 

– Olen voittanut Kimblen Suomen mestaruuden kakkostittelin. Eli tulin toiseksi Kimblen SM-kisoissa. 

Hautakankaan mukaan hän osallistui kilpailuun yli kymmenen vuotta sitten. Kilpailu oli virallinen suomenmestaruuskilpailu, jonka äärimmäisen tiukan finaalin Hautakangas hävisi tuolloin viisivuotiaalle lapselle.

Pehkonen selventää, että Kimble on lautapeli, jonka keskellä olevaa kupua painetaan, jotta sen alla oleva noppa liikkuisi. Juontajat ja Hautakangas keskustelevat hetken Kimblen taktiikoista ja hetken päätteeksi Pehkonen toteaa, ettei pelissä ole taidon kanssa mitään tekemistä. 

– Mutta arvostan tietysti hopeamitalia! Pehkonen rientää paikkaamaan. 

– Kiitti Tuija, otetaan matsi joku kerta! Hautakangas vastaa. 

Kesäterassi MTV3-kanavalla ja Katsomossa maanantaista perjantaihin klo 19.30 alkaen. Kesäterassi on katsottavissa myös C Moressa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme