Mainos
Mainos
Kesäterassi
Arkisin klo 19.30 16.7. alkaen
Lisätiedot

Kesäterassi-ohjelma tuo neljän viikon ajan ruutuun kesän mielenkiintoisimmat vieraat ja puheenaiheet. Kesän sykkeeseen katsojat johdattelee Helsingin uuden Allas Sea Poolin terassilta kaksikko Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman.

Kesäterassi

Rikostoimittajan yllättävä projekti – mitä Jarkko Sipilä on kasvattanut tänä kesänä?

Dekkarikirjailija ja rikostoimittaja Jarkko Sipilä nähdään tänään Kesäterassi-ohjelmassa. Sipilä paljastaa ohjelman nettiekstrassa, mitä hän on kasvattanut kesän aikana.

Katso yllä videolta, mitä Jarkko Sipilä kertoo kasvatusprojektistaan!

MTV:n rikostoimituksen päällikkö ja dekkarikirjailija Jarkko Sipilä on toinen keskiviikon 25. heinäkuuta Kesäterassi-jakson vieraista.

Rikospaikka- ja Vinkkimiehet-ohjelmistakin tuttu Sipilä paljastaa Lorenz Backmanin ja Tuija Pehkosen vieraana jotain, mitä hänestä ei julkisuudessa vielä tiedetä.

– Kasvatin maissin. Yhden maissin, Sipilä kertoo.

– Ajattelin, että mitä tekisin tänä kesänä. Ostin jostain Prismasta sokerimaissin siemeniä. Se kasvi on nyt noin puolitoistametrinen.

Sipilän maissiin ei ole kasvanut vielä tähkiä. Hän sanoo, että maissin kasvamisessa riittää seurattavaa.

– Siinä on oikeasti seurattavaa! Se kasvaa kaksi senttiä päivässä.

Kesäterassi MTV3-kanavalla ja Katsomossa maanantaista perjantaihin klo 19.30 alkaen. Kesäterassi on katsottavissa myös C Moressa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme