Mainos
Mainos
Kesäterassi
Arkisin klo 19.30 16.7. alkaen
Lisätiedot

Kesäterassi-ohjelma tuo neljän viikon ajan ruutuun kesän mielenkiintoisimmat vieraat ja puheenaiheet. Kesän sykkeeseen katsojat johdattelee Helsingin uuden Allas Sea Poolin terassilta kaksikko Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman.

Rikostoimittajan yllättävä projekti – mitä Jarkko Sipilä on kasvattanut tänä kesänä?

Dekkarikirjailija ja rikostoimittaja Jarkko Sipilä nähdään tänään Kesäterassi-ohjelmassa. Sipilä paljastaa ohjelman nettiekstrassa, mitä hän on kasvattanut kesän aikana.

Katso yllä videolta, mitä Jarkko Sipilä kertoo kasvatusprojektistaan!

MTV:n rikostoimituksen päällikkö ja dekkarikirjailija Jarkko Sipilä on toinen keskiviikon 25. heinäkuuta Kesäterassi-jakson vieraista.

Rikospaikka- ja Vinkkimiehet-ohjelmistakin tuttu Sipilä paljastaa Lorenz Backmanin ja Tuija Pehkosen vieraana jotain, mitä hänestä ei julkisuudessa vielä tiedetä.

– Kasvatin maissin. Yhden maissin, Sipilä kertoo.

– Ajattelin, että mitä tekisin tänä kesänä. Ostin jostain Prismasta sokerimaissin siemeniä. Se kasvi on nyt noin puolitoistametrinen.

Sipilän maissiin ei ole kasvanut vielä tähkiä. Hän sanoo, että maissin kasvamisessa riittää seurattavaa.

– Siinä on oikeasti seurattavaa! Se kasvaa kaksi senttiä päivässä.

Kesäterassi MTV3-kanavalla ja Katsomossa maanantaista perjantaihin klo 19.30 alkaen. Kesäterassi on katsottavissa myös C Moressa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme