Mainos
Mainos
Kesäterassi
Arkisin klo 19.30 16.7. alkaen
Lisätiedot

Kesäterassi-ohjelma tuo neljän viikon ajan ruutuun kesän mielenkiintoisimmat vieraat ja puheenaiheet. Kesän sykkeeseen katsojat johdattelee Helsingin uuden Allas Sea Poolin terassilta kaksikko Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman.

Kesäterassi

Sinkkubloggaaja ja -kirjailija Henriikka Rönkkönen karkasi lapsena baariin

Bloggaaja ja kirjailija Henriikka Rönkkönen vierailee Kesäterassi-ohjelmassa. Rönkkönen kertoo ohjelman nettiekstrassa jotain, mitä hänestä ei vielä julkisuudessa tiedetä.

Katso yllä videolta, miten Henriikka Rönkkönen kertoo lapsuusmuistonsa kokonaisuudessaan!

Sinkkublogistaan ja samaan aiheeseen liittyvistä kirjoista tunnettu Henriikka Rönkkönen nähdään tänään keskiviikkona 25. heinäkuuta Kesäterassi-ohjelmassa.

Kaksi kirjaa (Mielikuvituspoikaystävä, 2016, ja Bikinirajatapaus, 2018) julkaissut Rönkkönen paljastaa karanneensa lapsena baariin.

Rönkkösen perhe asui Heinolassa Myllyojan kaupunginosassa.

– Olin viisi- tai kuusivuotias. Karkasin baariin, kilometrin päähän. Otin vielä kaverini, naapurin pari vuotta nuoremman tytön mukaan. Meillä oli rattaat, Rönkkönen muistelee.

– Muistin, että siellä oli kauppa ja pubi. Olin ehkä kävellyt ohi siitä joskus ja muistin, että siellä pubissa oli pöydässä karkkia. Ajattelin, että se on ilmaista, koska se ei ole kauppa.

Rönkkönen lähti kaverinsa kanssa työntämään pieniä rattaita kilometrin päähän.

– Äiti oli varmaan kauhuissaan. Sitten baarin henkilökunta soitti meille kotiin ja kertoi, että tyttönne on baarissa, bloggaaja naurahtaa.

– Menimme baarissa kassalle ja siinä sitten henkilökunta kysyi, että mitäs tytöt täällä oikein tekevät.

Kesäterassi MTV3-kanavalla ja Katsomossa maanantaista perjantaihin klo 19.30 alkaen. Kesäterassi on katsottavissa myös C Moressa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme