Mainos
Mainos
Kesäterassi
Arkisin klo 19.30 16.7. alkaen
Lisätiedot

Kesäterassi-ohjelma tuo neljän viikon ajan ruutuun kesän mielenkiintoisimmat vieraat ja puheenaiheet. Kesän sykkeeseen katsojat johdattelee Helsingin uuden Allas Sea Poolin terassilta kaksikko Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman.

Kesäterassi

Tiesitkö? Psykologi Tony Dunderfeltillä on rock-menneisyys

Psykologi ja tietokirjailija Tony Dunderfelt vierailee tänään perjantaina Kesäterassi-ohjelmassa. Dunderfelt kertoo ohjelman nettiekstrassa menneisyydestään, johon liittyvät rock ja Suosikki-lehti.

Katso yllä videolta, mitä 

Muun muassa Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tuttu psykologi ja tietokirjailija Tony Dunderfelt, 62, kertoo Kesäterassi-ohjelman nettiekstrassa menneisyydestään rock-ympyröissä.

– Harvat tietävät rock-menneisyydestäni. Minä olen kuvannut 1970-luvulla Suosikki-lehteen rock-konsertteja, Dunderfelt paljastaa.

– Marssin päätoimittaja Jyrki Hämäläisen puheille ja kerroin haluavani kuvata konsertteja.

Dunderfelt muistelee marssineensa myös Heikki Harman eli Hectorin luo ja sanoneensa lähtevänsä Lontooseen haastattelemaan rock-tähtiä.

Kesäterassi MTV3-kanavalla ja Katsomossa maanantaista perjantaihin klo 19.30 alkaen. Kesäterassi on katsottavissa myös C Moressa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme