Mainos
Mainos
Kesäterassi
Arkisin klo 19.30 16.7. alkaen
Lisätiedot

Kesäterassi-ohjelma tuo neljän viikon ajan ruutuun kesän mielenkiintoisimmat vieraat ja puheenaiheet. Kesän sykkeeseen katsojat johdattelee Helsingin uuden Allas Sea Poolin terassilta kaksikko Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman.

Tiesitkö? Toimittaja Mervi Kallio työskenteli lähes 20 vuotta lentoemäntänä

Harva tietää, että toimittaja Mervi Kallio työskenteli ennen television puolelle siirtymistä lentoemäntänä. 

Kesäterassi-sarjan palasi maanantaina ruutuun toisen kauden jaksoin. Sarjasta julkaistaan päivittäin myös ekstravideoita, joissa jakson vieraat paljastavat itsestään faktoja, joita kaikki eivät varmasti tiedä. 

Toisessa jaksossa vieraaksi saapuva toimittaja Mervi Kallio intoutui puhumaan Tuija Pehkosen ja Lorenz Backmanin haastattelussa työstään lentoemäntänä. 

– Olen ollut lähes 20 vuotta lentoemäntä myös ja tehnyt niitä hommia. Ehkä joku tietääkin. Finskillä lopetin vasta 2016. Tein pitkään kumpaakin työtä, hän paljastaa. 

Nainen kertoo työskennelleensä neljä vuotta yrityksessä, joka vuokrasi yksityisiä koneita. 

– Siellä pääsin tapaamaan paljon päämiehiä ja jonkin verran julkkiksia, mutta niistä ei saa puhua mitään, hän naureskelee. 

Mitä yksityiskoneessa matkustaneet yleensä tilasivat? Voisiko Kallio palata lentoemoksi? Katso ylhäällä oleva video!

Kesäterassi MTV3-kanavalla ja Katsomossa maanantaista perjantaihin klo 19.30 alkaen. Kesäterassi on katsottavissa myös C Moressa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme