Mainos
Mainos
Kesäterassi
Arkisin klo 19.30 16.7. alkaen
Lisätiedot

Kesäterassi-ohjelma tuo neljän viikon ajan ruutuun kesän mielenkiintoisimmat vieraat ja puheenaiheet. Kesän sykkeeseen katsojat johdattelee Helsingin uuden Allas Sea Poolin terassilta kaksikko Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman.

Kesäterassi

Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman palaavat Kesäterassille – suosittu kesäohjelma starttaa!

Kesäterassi välittää kesäisä tunnelmia kotioloihin myös tänä kesänä.

MTV3-kanavan kesäilloissa nähdään jo viime vuodelta tuttu Kesäterassi-ohjelma, joka tuo kanavalle kesän mielenkiintoisimmat vieraat ja puheenaiheet. Kesän sykkeeseen katsojat johdattelee Helsingin Allas Sea Poolin terassilta juontajakaksikko Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman. Kesäterassi alkaa MTV3-kanavalla maanantaina 16.7. klo 19.30.

Viiden kesäisen viikon ajan, joka arkipäivä Seitsemän uutisten jälkeen kesäisellä terassilla otetaan käsittelyyn sen hetken kuumimmat aiheet. Kesän aikana ohjelmassa haastateltavina nähdään muun muassa Ismo Leikola, Evelina, Meeri Koutaniemija Mike Monroe.

Sekä Tuija että Lorenz pitävät ohjelman vahvuutena yhdistelmää, jossa on sopivassa suhteessa syvällisyyttä ja rentoutta.

– Tunnelmat ohjelmassa vaihtelevat nauruhepuleiden ja hyvin koskettavien hetkien välillä. Asioista puhutaan suoraan ja avoimesti ja vieraat ovat rennolla kesäfiiliksellä, Tuija kuvailee.

Juontajien keskinäinen hauskanpito tarttuu väkisinkin myös katsojaan.

– Siis Tuijahan on aivan kreisi! Hän on kuin shamppanja, joka kuplii välillä sopivasti yli – yleensä väärässä kohdassa. Kesäterassin vahvuus onkin keskusteluiden arvaamattomuus, Lore komppaa.

– Lore itse on aivan sekopäinen! Hän pystyy huijaamaan kameran edessä juuri tuon puolituntisen ja pidättelemään itseään, mutta suht asiallisen telkkari-Loren takana asuu räävitöntä huumoria viljelevä sekopää, joka unohtaa paitsi kalenterinsa ja aikataulunsa, myös välillä jopa oman nimensä.

Kesäterassi MTV3-kanavalla ja Katsomossa maanantaista perjantaihin 16.7. klo 19.30 alkaen. Kesäterassi on katsottavissa myös C Moressa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme