Mainos
Mainos
Kotoisa
MTV3-kanavalla!
Lisätiedot

Sisustusohjelma Kotoisan nelihenkinen tiimi ottaa vastaan jokaisessa jaksossa yhden kohteen haasteineen, suunnittelee oikeat ratkaisut ja toteutukset sekä tietenkin hoitaa näyttävän ja yllättävän muutoksen valmiiksi asti. Kohteesta riippumatta lopputulos on aina se kaikkein tärkein, kotoisa.Kotoisa-tiimi esittäytyy – he kunnostavat suomalaisten koteja ja mökkejä

Kotoisa on hyväntuulinen remontointi- ja sisustusohjelma, jossa uudistetaan niin suomalaisten koteja, kesämökkejä kuin niiden pihojakin.

Sarjassa muutoksen kokevat 12 erilaista kohdetta, joista jokainen remontoidaan ja uudistetaan asukkaiden haaveiden ja toiveiden perusteella, lopputuloksen pysyessä yllätyksenä viimeiseen asti. Sarjan jokaisessa jaksossa nähdään yhden kohteen remontointi ja sisustaminen alusta loppuun asti.

Ville Heino

Ville Heino on tv:stä tuttu rakentaja, joka taitaa rakennustyöt niin sisällä kuin ulkonakin. Tällä hetkellä Ville on profiloitunut enemmän korjaamiseen kuin uudisrakentamiseen.

Korjausrakentamisen viehätys piilee Villen mukaan pitkälti siinä, että työ vaatii eri tekniikoiden ja aikakausien tuntemista. Yli 300 remontin kokemuksellaan Ville painottaa yksityiskohtien merkitystä: kun kaikki on viimeisteltyä, niin mikään ei pistä silmään.

Kotoisa-ohjelman tekemisessä Villeä viehättää erityisesti lopputulos, arkityössä pääsee harvoin näkemään suunnittelijan tyylipuhdasta kokonaisuutta.

Kotoisan lisäksi Ville on tuttu ohjelmista Inno (2008, 2009, 2010 Nelonen) ja Huvila & Huussi (2013, 2014, 2015 Nelonen).

Suvi Tuokko-Harmoinen

Suvi Tuokko-Harmoinen on pihasuunnittelija, joka päätoimenaan suunnittelee uniikkeja ulkotiloja. Suvin kädenjälki näkyy paitsi ympäri Suomen, myös muualla Pohjoismaissa ja Hollannissa, missä Suvi myös tällä hetkellä asuu. Suunnittelutyö on huomioitu myös kansainvälisesti, viimeisimpänä skandinaavista piha-arkkitehtuuria käsittelevässä kirjassa.

Suvin suunnittelun punaisena lankana kulkevat ihmiset ja heidän persoonansa. Elävä ja koko ajan muuttuva luonto, arkkitehtuuri ja ympäristö tuovat omat mielenkiintoiset mausteensa.

Kotoisa on Suvin ensimmäinen tv-työ.

Seija Strand

Seija Strand on kokenut sisustussuunnittelija, joka on uransa aikana suunnitellut sisustuksia niin koteihin kuin laivoihin, hotelleihin ja julkisiin tiloihin. Suunnittelijana Seija on maanläheinen, suunnitelmat lähtevät aina käytännön ratkaisuista. Kodit eivät ole pelkkiä kauniita kuvastoja, vaan pyrkivät aina vastaamaan käyttäjien tarpeisiin. Suunnittelu kulminoituu Seijan lempilausahdukseen ”tarkoitukseni on tehdä toimivia tiloja, sillä ilman toimivuutta ei ole visuaalista kauneutta”.

Seija on ollut mm. mukana aloittamassa lifestyle-myymälää, mutta suunnittelu on pitänyt otteessaan, oma yritys on ollut pystyssä jo parisenkymmentä vuotta.

Kotoisan lisäksi Seija on nähty ohjelmissa Ravintola X (2014, Nelonen) ja Tervetuloa kotiin (2013, Nelonen).

Niko Lindfors

Niko Lindfors on tv:stä tuttu viherrakentaja, jonka kädenjälkeä on vuosien varrella nähty lukuisilla suomalaisilla pihoilla. Piharakentaminen vei mukanaan jo varhaisessa vaiheessa, Niko kulki isän mukana työmailla, pihakoneilla ja polkupyörällä Niko opetteli ajamaan yhtä aikaa. Varsinaiset pihatyöt alkoivat 10-vuotiaana ruohon leikkaamisella.

Viherrakentamisen viehätys piilee Nikon mukaan yllätyksellisyydessä, koskaan ei varmaksi voi sanoa pelkkää pintaa katsomalla mitä maan alta löytyy.

Kotoisan lisäksi Niko on tuttu Huvila&Huussi -ohjelman kaikilta kausilta (2006-2015, Nelonen).

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme