Mainos
Mainos
Kotoisa
MTV3-kanavalla!
Lisätiedot

Sisustusohjelma Kotoisan nelihenkinen tiimi ottaa vastaan jokaisessa jaksossa yhden kohteen haasteineen, suunnittelee oikeat ratkaisut ja toteutukset sekä tietenkin hoitaa näyttävän ja yllättävän muutoksen valmiiksi asti. Kohteesta riippumatta lopputulos on aina se kaikkein tärkein, kotoisa.Kaija Koo esittelee kesämökkinsä: "Tulen tänne rentoutumaan, en nikkaroimaan"

Kotoisan seuraavassa jaksossa 12.4. päästää tutustumaan Kaija Koon kesämökkiin ja näkemään, millainen kesäkeidas siitä syntyy pienellä piharemontilla. 

Kotoisan torstain jaksossa päästään vierailemaan Kaija Koon kesäpaikassa. Kiireinen laulaja tulee mökilleen rentoutumaan ja ihastelemaan upeaa järvimaisemaa. 

– Minulla oli kriteerinä, että mökki on lähellä Helsinkiä. Järvimaisema oli se juttu, miksi ostin tämän tontin. Kun tulen mökille, tulen tänne rentoutumaan, en nikkaroimaan, Kaija Koo kertoo jaksossa. 

Kotoisan tiimi, pihasuunnittelija Suvi Tuokko-Harmoinen ja viherrakentaja Niko Lindfors kysyvät Kaija Koolta hänen toiveensa piharemontin suhteen. 

Laulaja haluaa istuskella nuotion ääressä järvelle katsellen. Toiveissa on siis rauhoittumis- ja rentoutumiskeidas, jossa luonto on läsnä.

Kotoisan remontissa laitetaan koko piha uusiksi, ja lisäksi mökki ja ulkorakennus saavat uuden maalin pintaansa.

Mökin terassista tehdään järkevämmän kokoinen ja kokonaisuuteen sopiva. Suvi suunnittelee pihaan rakennetta luovia ratkaisuja, kuten pergolarakenteita ja muureja.

Maisemaa rajataan, jolloin tilakokemus tulee miellyttävämmäksi. Pihaan tehdään myös uusi nuotiopaikka ja huojuva laituri korvataan uudella.

Katso kuvat Kaija Koon kesämökistä ennen uudistusta!

Kotoisa torstaisin MTV3-kanavalla kello 20!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme