Mainos
Mainos
Kotoisa
MTV3-kanavalla!
Lisätiedot

Sisustusohjelma Kotoisan nelihenkinen tiimi ottaa vastaan jokaisessa jaksossa yhden kohteen haasteineen, suunnittelee oikeat ratkaisut ja toteutukset sekä tietenkin hoitaa näyttävän ja yllättävän muutoksen valmiiksi asti. Kohteesta riippumatta lopputulos on aina se kaikkein tärkein, kotoisa.Kaija Koon kesämökki saa uuden ilmeen – tältä kesäkeidas näyttää ennen ja jälkeen!

Kotoisan torstain jaksossa Kaija Koon kesämökki sai uuden ilmeen. Katso, miltä lopputulos näyttää!

Kotoisan torstain jaksossa päästiin vierailemaan Kaija Koon kesäpaikassa.

Kotoisan tiimi, pihasuunnittelija Suvi Tuokko-Harmoinen ja viherrakentaja Niko Lindfors kartoittivat alussa Kaija Koon toiveet ja tarpeet kesämökin suhteen. 

Laulaja kertoi, että haluaa istuskella nuotion ääressä järvelle katsellen. Toiveissa oli siis rauhoittumis- ja rentoutumiskeidas, jossa luonto on läsnä. Nikkarointia ja puutarhan laittamista laulaja ei halua kesämökillään tehdä. 

Kotoisan remontissa laitettiin koko piha uusiksi, ja lisäksi mökki ja ulkorakennus saivat uuden maalin pintaansa.

Mökin terassista tehtiin järkevämmän kokoinen ja kokonaisuuteen sopiva. Suvi suunnitteli pihaan rakennetta luovia ratkaisuja, kuten pergolarakenteita ja muureja.

Maisemaa rajattiin ja pihaan tehtiin myös uusi nuotiopaikka ja huojuva laituri korvattiin uudella.

Katso kuvat Kaija Koon kesämökistä ennen uudistusta!

Kuvat piharemontin jälkeen:

Kotoisa torstaisin MTV3-kanavalla kello 20!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme