Mainos
Mainos
Kotoisa
MTV3-kanavalla!
Lisätiedot

Sisustusohjelma Kotoisan nelihenkinen tiimi ottaa vastaan jokaisessa jaksossa yhden kohteen haasteineen, suunnittelee oikeat ratkaisut ja toteutukset sekä tietenkin hoitaa näyttävän ja yllättävän muutoksen valmiiksi asti. Kohteesta riippumatta lopputulos on aina se kaikkein tärkein, kotoisa.



Mainos

Kaipaako kotisi tai kesämökkisi uutta ilmettä? Hae mukaan Kotoisan uudelle kaudelle!

Onko sinulla haaveissa uudistaa kotisi, kesämökkisi tai vaikkapa pihasi ilmettä? Haemme Kotoisan toiselle kaudelle erilaisia sisustus- ja remonttikohteita.

Kotoisan uudelle kaudelle etsitään mahdollisimman erilaisia ja kokoisia muutosprojekteja aina keittiön tai kylpyhuoneen päivittämisestä koko huoneiston kattavaan pintaremonttiin. Mukana voi toki olla vaikkapa kesämökin ranta-alueen muutos tai koko mökin nykyaikaistaminen.

Ilmoittaudu rohkeasti mukaan ja kerro meille kohteestasi täyttämällä hakemus.

Kotoisan ammattitaitoinen suunnittelijaryhmä ottaa jokaisessa jaksossa yhden kohteen hoitaakseen. Yhdessä kohteen omistajien kanssa he käyvät muutostoiveet läpi ja hoitavat projektin maaliin asti. Lopussa odottaa iloinen ja positiivinen yllätys valmiin kohteen muodossa.

Valokuva hakijasta:

HUOM: Kuvan maksimikoko on 4 megatavua

Valokuva 1 muutoskohteesta:

HUOM: Kuvan maksimikoko on 4 megatavua

Valokuva 2 muutoskohteesta:

HUOM: Kuvan maksimikoko on 4 megatavua

Valokuva 3 muutoskohteesta:

HUOM: Kuvan maksimikoko on 4 megatavua

Valokuva 4 muutoskohteesta:

HUOM: Kuvan maksimikoko on 4 megatavua

Yhteystiedot

Täytäthän tietosi kaikkiin kenttiin

Tarvitsetko sähköpostiosoitteen? Hanki Luukku.com-osoite!

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot