Mainos
Mainos
Kotoisa
MTV3-kanavalla!
Lisätiedot

Sisustusohjelma Kotoisan nelihenkinen tiimi ottaa vastaan jokaisessa jaksossa yhden kohteen haasteineen, suunnittelee oikeat ratkaisut ja toteutukset sekä tietenkin hoitaa näyttävän ja yllättävän muutoksen valmiiksi asti. Kohteesta riippumatta lopputulos on aina se kaikkein tärkein, kotoisa.Kotoisa-tiimi uudistaa pariskunnan juuri ostaman omakotitalon – katso kuvat kohteesta ennen ja jälkeen!

Kotoisan viidenessä jaksossa Kotoisan sisustustiimi laittaa uuteen uskoon pariskunnan omakotitalon. 

Kotoisan tiimi sisustussuunnittelija Seija Strand ja korjausrakentaja Ville Heino remontoivat tällä kertaa pariskunnan omakotitalon. 

Julia ja Panu ovat juuri ostaneet ison omakotitalon. Talo on rakennettu vuonna 1976, ja päivittämisen tarpeessa. Ensimmäistä yhteistä taloaan Julia ja Panu ehtivät etsiä tovin, mutta tämän talon nähtyään rakkaus leimahti ensisilmäyksellä.

Tarkoituksena oli remontoida talon yläkerran olohuone ja ruokahuone. Tila on iso, ja sitä jakaa takka, joka halutaan säilyttää. Sisäänkäynti on alakerrassa, yläkertaan johdattaa portaat, joita myös hieman viritetään.

Julia ja Panu tykkäävät järjestää juhlia, ja kutsuvat perhettä ja ystäviä usein kylään. Vieraita varten tarvitaan iso illallispöytä.

Kohteen erikoisuus on se, että tilat olivat tyhjät eli taloon ei oltu vielä muutettu.

Kotoisan remontissa tehtiin pintaremontti isoon olohuoneeseen ja ruokailutilaan sekä tilaan johtavaan portaikkoon.

Myös samassa kerroksessa olevat makuuhuoneet sisustettiin. Tiloihin valittiin myös sopivat kalusteet. Erikoisuutena kapea ruokatila, jonka haasteet Seija sai ratkaistua.

Katso kuvat kohteesta ennen ja jälkeen remontin!

Jälkeen: 

Kotoisa torstaisin kello 20 MTV3-kanavalla! Hae mukaan uudelle kaudelle!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme