Mainos
Mainos
Kotoisa
MTV3-kanavalla!
Lisätiedot

Sisustusohjelma Kotoisan nelihenkinen tiimi ottaa vastaan jokaisessa jaksossa yhden kohteen haasteineen, suunnittelee oikeat ratkaisut ja toteutukset sekä tietenkin hoitaa näyttävän ja yllättävän muutoksen valmiiksi asti. Kohteesta riippumatta lopputulos on aina se kaikkein tärkein, kotoisa.Kotoisan tiimi kunnosti järvimaisemalla varustetun pihan oleskelukeitaaksi – katso kuvat ennen ja jälkeen!

Kotoisan 11. jaksossa kunnostettiin järven rannalla sijaitseva rivitalokoti. 

Kotoisan 11. jaksossa kunnostettiin kauniissa miljöössä järven rannalla sijaitseva rivitalokoti. Asunnon pihasta näkee suoraan lähellä olevalle Lohjanjärvelle.

Asunnon omistajan, Ansan piha kaipasi kokonaissuunnitelmaa ja kunnostusta, sillä pihassa oli epäkäytännöllinen iso nurmialue, jolle ei ollut käyttöä. Ansa kaipasi tiloja, jossa viettää aikaa ystävien, perheen ja lastenlasten kanssa.

Kotoisan remontissa isoin muutos pihaan oli suuren, katetun terassialueen rakentaminen. Osa terassista myös lasitettiin, jolloin siellä voi viettää aikaa myös muulloin kuin kesällä. Pihassa olleita kasveja siistittiin ja lisäistutuksia varten tehtiin isot istutusaltaat. Pihaan löydettiin myös Ansan tyyliin sopiva poreallas.

Kuvat ennen remonttia: 

Jälkeen: 

 

Kotoisa torstaisin kello 20 MTV3-kanavalla! Hae mukaan uudelle kaudelle!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme