Mainos
Mainos
Kotoisa
MTV3-kanavalla!
Lisätiedot

Sisustusohjelma Kotoisan nelihenkinen tiimi ottaa vastaan jokaisessa jaksossa yhden kohteen haasteineen, suunnittelee oikeat ratkaisut ja toteutukset sekä tietenkin hoitaa näyttävän ja yllättävän muutoksen valmiiksi asti. Kohteesta riippumatta lopputulos on aina se kaikkein tärkein, kotoisa.Kotoisan tiimi taikoo omakotitalon ränsistyneestä pihasta paratiisin – katso videolta lopputulos!

Kotoisan 10. jaksossa kunnostetaan kolmihenkisen perheen piha Helsingin Kumpulassa. 

Kotoisan 10. jaksossa kunnostettiin kolmihenkisen perheen, Minnan, Ilmarin ja 4-vuotiaan Jussin omakotitalon piha Helsingin Kumpulassa. 

Perhe on muuttanut Ilmarin lapsuudenkotiin, joka on vuonna 1929 rakennettu puutalo Kumpulassa, Helsingissä. Talo oli kokonaan remontoitu, mutta piha oli hurjassa kunnossa. 

Kotoisan tiimin pihasuunnittelija Suvi Tuokko-Harmoinen ja viherrakentaja Niko Lindfors laittoivat pihan kauttaaltaan kuntoon. Ränsistynyt pensasaita leikattiin, pihaan laitettiin sopiviin kohtiin nurmikkoa ja muualle kivetystä.

Hienot omenapuut säästettiin ja pihan suojaisaan nurkkaukseen tehtiin oleskelu- ja grillauspaikka. Ylimääräisiä pensaita raivaamalla pihaan saatiin lisää tilaa ja yllätyksenä rakennettiin Jussille leikkialue.

Piha ennen remonttia: 

Kuvat remontin jälkeen: 

Kotoisa torstaisin kello 20 MTV3-kanavalla! Hae mukaan uudelle kaudelle!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme