Mainos
Mainos
Kotoisa
MTV3-kanavalla!
Lisätiedot

Sisustusohjelma Kotoisan nelihenkinen tiimi ottaa vastaan jokaisessa jaksossa yhden kohteen haasteineen, suunnittelee oikeat ratkaisut ja toteutukset sekä tietenkin hoitaa näyttävän ja yllättävän muutoksen valmiiksi asti. Kohteesta riippumatta lopputulos on aina se kaikkein tärkein, kotoisa.Kotoisassa tehtiin kauden mittavin remontti – katso kuvat suurperheen kodista ennen ja jälkeen!

Kotoisan sisustustiimi laittoi Kotoisan kolmannessa jaksossa Turussa sijaitsevan vanhan talon uuteen uskoon. 

Kotoisan kolmannessa jaksossa Turussa asuvat Jonathan ja Tiina sekä heidän lapsensa saivat kotiinsa uuden ilmeen. 

Sisustussuunnittelija Seija Strand ja remonttikoordinaattori Ville Heino remontoivat kohteessa keittiön, ruokailutilan, olohuoneen ja kylpyhuoneen.

Jonathan ja Tiina asuttavat isoa mansardikattoista taloa (150–200 neliötä). Talo on Jonathanin isoisän talo, jonka hän on perinyt veljensä kanssa ja sittemmin ostanut sen kokonaan itselleen. Talo on ollut pitkään suvussa, aina sen rakennusvuodesta 1922 saakka.

Talon sisäpinnat olivat vanhat eikä keittiö vastannut suurperheen tarpeita. Perhe toivoi modernimpaa tyyliä sisätiloihin ja keittiöön. Tilaa on paljon, mutta asuttavia huoneita vähän.

Kotoisan tekemässä remontissa laitettiin alakerran olohuone, ruokahuone ja keittiö kokonaan uusiksi. Yksi isoimmista töistä oli lattian uusiminen perustuksia myöten. Lattiaan laitettiin lämmitys ja samalla hoidettiin vanhat asbestit pois. Olohuone ja ruokahuone vaihtoivat paikkaa ja keittiö sai täysin uuden ilmeen.

Kuvat ennen remonttia:


Jälkeen: 

Kotoisa torstaisin kello 20 MTV3-kanavalla! Hae mukaan uudelle kaudelle!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme