Mainos
Mainos
Kotoisa
MTV3-kanavalla!
Lisätiedot

Sisustusohjelma Kotoisan nelihenkinen tiimi ottaa vastaan jokaisessa jaksossa yhden kohteen haasteineen, suunnittelee oikeat ratkaisut ja toteutukset sekä tietenkin hoitaa näyttävän ja yllättävän muutoksen valmiiksi asti. Kohteesta riippumatta lopputulos on aina se kaikkein tärkein, kotoisa.Marja Hintikan ja Ile Uusivuoren kesämökki sai uuden ilmeen – katso kuvat ennen ja jälkeen!

Kotoisan tiimi laittaa juontajapariskunnan Marja Hintikan ja Ile Uusivuoren kesämökin ja rannan kuntoon. Lopputulos herättää parissa suuria tunteita.

Mikä tekee kodista ja pihasta kotoisan? MTV3-kanavalla alkavassa uudessa remontointi- ja sisustusohjelmassa suomalaisten kodit, kesämökit ja pihat laitetaan uuteen uskoon nelihenkisen tiimin voimin. 

Ensimmäisenä julkkiskohteena uudistetaan juontajapariskunnan Marja Hintikan ja Ile Uusivuoren kolmilapsisen perheen mökki ja sen piha hiekkarantoineen.

Kotoisan tiimissä sisätilojen suunnittelijana toimii Seija Strand ja toteutuksesta vastaa korjausrakentaja Ville Heino.

Pihasuunnittelmista vastaa puolestaan pihasuunnittelija Suvi Tuokko-Harmoinen ja töitä ulkona johtaa viherrakentaja Niko Lindfors.

Katso, kuinka Marja Hintikan ja Ile Uusivuoren kesämökki muuttui!

Kohteiden huikaisevia muutoksia MTV3-kanavalla torstaina 22.2. klo 20 alkaen.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme