Mainos
Mainos
Kotoisa
MTV3-kanavalla!
Lisätiedot

Sisustusohjelma Kotoisan nelihenkinen tiimi ottaa vastaan jokaisessa jaksossa yhden kohteen haasteineen, suunnittelee oikeat ratkaisut ja toteutukset sekä tietenkin hoitaa näyttävän ja yllättävän muutoksen valmiiksi asti. Kohteesta riippumatta lopputulos on aina se kaikkein tärkein, kotoisa.Marja Hintikka ja Ile Uusivuori liikuttuvat kesämökkinsä remontin lopputuloksesta – ilmeet kertovat kaiken!

Ile Uusivuoren ja Marja Hintikan kesämökki saa uuden ilmeen. Juontajapariskunta on puulla päähän lyöty lopputuloksesta. 

Uuden sisustus- ja remonttiohjelman Kotoisan ensimmäisessä jaksossa torstaina 22.2. uudistetaan juontajapariskunnan Marja Hintikan ja Ile Uusivuoren kolmilapsisen perheen mökki ja sen piha hiekkarantoineen.

Lopputulos saa pariskunnan haukkomaan henkeään. Hintikka liikuttuu kyyneliin nähdessään Kotoisan sisustus- ja remonttitiimin työnjäljen. Myös Ile Uusivuori on silmin nähden yllättynyt uudistuneesta kesämökistä.

Pariskunta kertoo viettävänsä kesäisin ja talvisin aikaa mökillä kolmen lapsensa kanssa. He kutsuvat usein myös ystäviään mökille.

Ahtaaksi jäänyt keittiö ja rehevöitynyt piha saavat uuden ilmeen, kun Kotoisan tiimi laittaa pariskunnan kesämökin uuteen uskoon. Miltä lopputulos näyttää? Se selviää Kotoisan ensimmäisessä jaksossa torstaina kello 20. 

Kotoisan tiimissä sisätilojen suunnittelijana toimii Seija Strand ja toteutuksesta vastaa korjausrakentaja Ville Heino.

Pihasuunnittelmista vastaa puolestaan pihasuunnittelija Suvi Tuokko-Harmoinen ja töitä ulkona johtaa viherrakentaja Niko Lindfors.

Kohteiden huikaisevia muutoksia MTV3-kanavalla torstaina 22.2. klo 20 alkaen.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme