Mainos
Mainos
Kotoisa
MTV3-kanavalla!
Lisätiedot

Sisustusohjelma Kotoisan nelihenkinen tiimi ottaa vastaan jokaisessa jaksossa yhden kohteen haasteineen, suunnittelee oikeat ratkaisut ja toteutukset sekä tietenkin hoitaa näyttävän ja yllättävän muutoksen valmiiksi asti. Kohteesta riippumatta lopputulos on aina se kaikkein tärkein, kotoisa.Mainos

Millainen maalikäsittely sopii juuri sinun taloosi? Värisilmän Maalitohtori kertoo

Mistä tietää, että talo alkaa olla huoltomaalauksen tarpeessa? Siitä, että väri haalistuu, maali halkeilee ja irtoaa. Paikoin voi näkyä jo homepilkkujakin. Haitta ei ole pelkästään esteettinen. Aikansa elänyt maalipinta ei suojaa taloa niin kuin pitäisi. On huoltomaalauksen aika.

Talon maalausta harkitsevan mieleen nousee nopeasti sarja kysymyksiä. Pitääkö vanha pinta poistaa, ja miten se tapahtuu? Pestäänkö talo ennen maalausta? Entä muu esikäsittely? Entä jos seinässä näkyy ruostuneita nauloja ja lahoja lautoja? Onko puunsuoja-aine maalissa jo valmiina?

Kaikkiin näihin kysymyksiin saa kavereilta vastauksia. Usein valitettavan kirjavia, sillä jokainen maalausprojekti on yksilöllinen. Käsittely, mikä tehtiin naapurin taloon, ei välttämättä ole se oikea sinun talollesi.

Värisilmän Maalitohtorin avulla onnistut varmasti

Asiantuntijan käyttäminen apuna takaa, että maalausprojekti sujuu hyvin ja lopputulos on onnistunut. Värisilmän Maalitohtori on Tikkurilan erikoiskoulutuksen käynyt maaliasiantuntija, joka osaa kertoa, millaisia pohjatöitä ja maaleja juuri sinun talosi kaipaa.

Asiantuntijan puoleen kannattaa kääntyä ainakin näissä tilanteissa:

  • Et ole varma, minkä tyyppisellä maalilla talosi on aiemmin maalattu. Koko maalausprojekti voi mennä pilalle, jos käyttää vääränlaista maalia.
  • Haluat maalata talosi samalla sävyllä kuin aiemminkin, mutta sävyn värikoodi on hukassa.
  • Haluat taloosi uudet värit niin, että talo istuu harmonisesti ympäristöönsä ja tehostevärit sointuvat hyvin yhteen sekä keskenään että talon päävärin kanssa.
  • Olet epävarma siitä, mitä työvaiheita maalauksessa pitää tehdä.
  • Haluat saada apua maalin menekin laskemiseen ja välttyä turhalta hävikiltä.

Asiantuntija antaa apua myös väriyhdistelmien tekemiseen. Sillä samalla kun maalataan talo, uuden pinnan saavat usein myös räystäslaudat, ikkunanpuitteet, aita ja kenties autotallikin.

Halutessasi Värisilmän Maalitohtori voi tulla kotikäynnille ja tehdä tarkan analyysin talosi maalatuista kohteista ulkotiloissa. Maalitohtori osaa katsoa esimerkiksi sen, miten kasvaneet puut vaikuttavat koko pihan värimaailmaan, ja miten sen voi talon värissä ottaa huomioon.

Oikeaa värisävyä hakemassa

Joskus talonmaalauksen aloittaminen on vain värisävystä kiinni. Voi olla vaikea kuvitella, miltä jokin sävy näyttää isolla pinnalla ja eri vuoden aikoina, eri valaistuksessa. Asian kanssa ei kannata jäädä liian pitkäksi aikaa yksin. Värisilmän Sävylä-värisuunnittelupalvelussa löydät yhdessä asiantuntijan kanssa sopivat sävyt sekä oikeat tuotteet värimalleineen ja koemaalipurkkeineen.

Maalausprojektiin ryhtyvän onkin hyvä tietää, että Värisilmän myymälässä on aina maaliasiantuntija paikalla. Myös Maalitohtori-palvelua saat vain Värisilmästä.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme