Mainos
Mainos
Kotoisa
MTV3-kanavalla!
Lisätiedot

Sisustusohjelma Kotoisan nelihenkinen tiimi ottaa vastaan jokaisessa jaksossa yhden kohteen haasteineen, suunnittelee oikeat ratkaisut ja toteutukset sekä tietenkin hoitaa näyttävän ja yllättävän muutoksen valmiiksi asti. Kohteesta riippumatta lopputulos on aina se kaikkein tärkein, kotoisa.Omakotitalon terassi saa uuden kesäisen ilmeen – katso videolta lopputulos!

Kotoisan yhdeksännessä jaksossa remontoidaan ja kunnostetaan kolmihenkisen perheen terassi. 

Kotoisan tiimin pihasuunnittelija Suvi Tuokko-Harmoinen ja viherrakentaja Niko Lindfors laittoivat kolmihenkisen perheen terassin uuteen uskoon. 

Annella ja Matilla on vuonna 2000 rakennettu talo, jonka piha kaipasi kunnostamista. Pariskunta oli ostanut ja remontoinut talon hiljattain, mutta pihalle ei oltu ehditty tehdä vielä mitään.

Piha oli ollut luonnontilassa pitkään ja nyt sinne kaivattiin lasten leikkialuetta, isompaa terassia ja säilytystilaa. Piha oli myös hiukan epäkäytännöllinen jyrkän rinteen vuoksi.

Kotoisan remontissa jyrkkä, epäkäytännöllinen rinne rajattiin pihan ulkopuolelle uudella aidalla ja samalla saatiin hyvä näkösuoja.

Perheelle tehtiin olohuonemainen terassialue grillauspaikkoineen ja pihaan tehtiin turvallinen leikkialue.

Sisäänkäynti talolle tehtiin houkuttelevaksi ja toimivaksi. Pihatavaroille saatiin oma vaja ja pisteenä iin päälle vanhemmat saivat ihanan porealtaan.

Katso kuvat ennen remonttia!

Kuvat remontin jälkeen: 

Kotoisa MTV3-kanavalla torstaisin kello 20!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme