Mainos
Mainos
Kotoisa
MTV3-kanavalla!
Lisätiedot

Sisustusohjelma Kotoisan nelihenkinen tiimi ottaa vastaan jokaisessa jaksossa yhden kohteen haasteineen, suunnittelee oikeat ratkaisut ja toteutukset sekä tietenkin hoitaa näyttävän ja yllättävän muutoksen valmiiksi asti. Kohteesta riippumatta lopputulos on aina se kaikkein tärkein, kotoisa.Suomalaisten kodit, kesämökit ja pihat laitetaan uuteen uskoon – sisustusohjelma Kotoisa alkaa pian!

Mikä tekee kodista ja pihasta kotoisan? Kotoisa on remontointi- ja sisustusohjelma, jossa uudistetaan koteja, kesämökkejä ja pihoja.

MTV3-kanavalla alkavassa uudessa remontointi- ja sisustusohjelmassa suomalaisten kodit, kesämökit ja pihat laitetaan uuteen uskoon nelihenkisen tiimin voimin.

Sarjassa muutoksen kokevat 12 erilaista kohdetta, joista jokainen remontoidaan ja uudistetaan asukkaiden haaveiden ja toiveiden perusteella, lopputuloksen pysyessä yllätyksenä viimeiseen asti.

Jokaisen jakson lopussa remontoitu kohde paljastetaan asukkaille, jolloin onnenkyyneleitä nähdään välillä niin kohteen omistajien kuin suunnittelijoiden silmissä.

Sarjan kaikki muutoskohteet ovat erilaisia: kauden aikana laitetaan kuntoon muun muassa vanha rintamamiestalo, 70-luvulle unohtunut kalastusmaja ja lähes satavuotias mansardikattoinen hirsitalo.

Uuden elämän saavat myös urheilevien tyttöjen huoneet, kylpyhuone- ja saunaosasto ja auttamattomasti vanhentunut keittiö.

Kahtena julkkiskohteena uudistetaan Kaija Koon rauhoittumiskeidas sekä Marja Hintikan ja Ile Uusivuoren kolmilapsisen perheen mökki ja sen piha hiekkarantoineen.

Kotoisan tiimissä sisätilojen suunnittelijana toimii Seija Strand ja toteutuksesta vastaa korjausrakentaja Ville Heino. Pihasuunnittelmista vastaa puolestaan pihasuunnittelija Suvi Tuokko-Harmoinen ja töitä ulkona johtaa viherrakentaja Niko Lindfors.

Kotoisan ensimmäisessä jaksossa ollaan rantatunnelmissa, kun tiimi laittaa julkkispariskunta Marja Hintikan ja Ile Uusivuoren suloisen kesämökin ja rannan kuntoon. Lopputulos herättää suuria tunteita.

Kotoisa MTV3-kanavalla torstaina 22.2. klo 20 alkaen.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme