Mainos
Mainos
Kotoisa
MTV3-kanavalla!
Lisätiedot

Sisustusohjelma Kotoisan nelihenkinen tiimi ottaa vastaan jokaisessa jaksossa yhden kohteen haasteineen, suunnittelee oikeat ratkaisut ja toteutukset sekä tietenkin hoitaa näyttävän ja yllättävän muutoksen valmiiksi asti. Kohteesta riippumatta lopputulos on aina se kaikkein tärkein, kotoisa.Tältä näyttää omakotitalon upea muutos – kylpyhuoneesta tulikin oikea kylpylä

Kotoisan kuudennessa jaksossa Kotoisan sisustustiimi laittoi uuteen uskoon perheen sauna- ja kylpytilat.

Kotoisan tiimi sisustussuunnittelija Seija Strand ja korjausrakentaja Ville Heino remontoivat tällä kertaa perheen saunaa, kylpytiloja, sekä kodinhoitohuonetta.

Catarinalla ja Mannella on vuonna 2002 rakennettu omakotitalo, joka on edelleen siisti ja hyväkuntoinen, mutta kaipaa päivittämistä tähän päivään.

Perhe toivoi kodinhoitohuoneen tekemistä käytännöllisemmäksi, kylpyhuoneen ilmeen uudistamista ja turhan ison saunan pienentämistä.

Kotoisan remontissa uudistettiin kodinhoitohuone niin, että siellä on tilaa myös kuivattaa pyykkiä. Kylpyhuoneeseen ja saunaan luotiin modernia spa-tunnelmaa uusimalla kaikki pinnat.

Saunan seinä siirrettiin, jotta kodinhoitohuoneeseen saatiin lisää tilaa.

Katso kuvat kohteesta ennen ja jälkeen remontin!


Jälkeen


Kotoisa torstaisin kello 20 MTV3-kanavalla! Hae mukaan uudelle kaudelle!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme