Mainos
Mainos
Kotoisa
MTV3-kanavalla!
Lisätiedot

Sisustusohjelma Kotoisan nelihenkinen tiimi ottaa vastaan jokaisessa jaksossa yhden kohteen haasteineen, suunnittelee oikeat ratkaisut ja toteutukset sekä tietenkin hoitaa näyttävän ja yllättävän muutoksen valmiiksi asti. Kohteesta riippumatta lopputulos on aina se kaikkein tärkein, kotoisa.Uuden sisustusohjelman tiimi kertoo haastavista kuvauksista: "Aina tapahtuu jotain odottamatonta"

Uuden Kotoisa-ohjelman tekijät kertovat minkälaisiin haasteisiin ja yllätyksiin he törmäsivät kesällä tehtyjen remonttien keskellä.

Uudessa Kotoisa-ohjelmassa nelihenkinen tiimi ottaa vastaan jokaisessa jaksossa yhden kohteen haasteineen ja kunnostaa sen täysin uudenlaiseksi.

Tiimi suunnittelee oikeat ratkaisut ja toteutukset sekä tietenkin hoitaa näyttävän ja yllättävän muutoksen valmiiksi asti. Kohteesta riippumatta lopputulos on aina se kaikkein tärkein, kotoisa.

Ohjelmassa hääräävät sisustussuunnittelija Seija Strand, puutarhuri Niko Lindfors sekä remonttimies Ville Heino kertovat, että kesällä tehdyissä kuvauksissa sattui ja tapahtui yhtä sun toista. 

– Aina tapahtuu jotain odottamatonta! Strand toteaa. 

Lindfors ja Heino yhtyvät mielipiteeseen ja kertovat, että harva remontti sujuu koskaan ilman minkäänlaisia haasteita. Heidän mukaansa yllätyksiä voi löytyä mistä vaan: seinien väleistä pihojen maaperän alle. 

Erityistä haastetta kuvausten remontteihin toi myös kurja kesäsää. Sateinen keli oli erityisesti puutarhureille melko suuri vastoinkäyminen.  

– Oli se kyllä haastavaa, kun satoi niin paljon ja oli tietty aikataulu, missä hommat piti saada tehtyä. Välillä meinasi tulla vähän kiire, Lindfors kertoo. 

Tiimi toteaa kuitenkin, että kaikista parhaimmat kokemukset tulevat niistä remonteista, missä on ollut eniten vaikeuksia. Heidän mukaansa paras palaute on voimakkaat, tunteikkaat reaktiot omistajilta, kun he näkevät uudistetun ja ihanan kotinsa. 

– En pidä itseäni itkupillinä, mutta kyllä välillä siinä tippa vierähtää itseltäkin, Heino paljastaa.

Kolmikon lisäksi ohjelmassa nähdään pihasuunnittelija Suvi Tuokko-Harmoinen.

Kotoisa MTV3-kanavalla keväällä 2018!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme