Mainos
Mainos
Kotoisa
MTV3-kanavalla!
Lisätiedot

Sisustusohjelma Kotoisan nelihenkinen tiimi ottaa vastaan jokaisessa jaksossa yhden kohteen haasteineen, suunnittelee oikeat ratkaisut ja toteutukset sekä tietenkin hoitaa näyttävän ja yllättävän muutoksen valmiiksi asti. Kohteesta riippumatta lopputulos on aina se kaikkein tärkein, kotoisa.Uudessa sarjassa remontoidaan koteja ja kesäasuntoja – kohteina Kaija Koon keidas ja Marja Hintikan mökki

Kotoisa-ohjelman nelihenkinen tiimi ottaa vastaan jokaisessa jaksossa yhden kohteen haasteineen ja kunnostaa sen täysin uudenlaiseksi.

Uudessa sisustusohjelmassa nelihenkinen tiimi suunnittelee oikeat ratkaisut ja toteutukset sekä tietenkin hoitaa näyttävän ja yllättävän muutoksen valmiiksi asti. Kohteesta riippumatta lopputulos on aina se kaikkein tärkein, kotoisa.

Ohjelmassa uuden ilmeen saavat muun muassa Kaija Koon rauhoittumiskeidas ja Marja Hintikan kolmilapsisen perheen mökki ja sen piha hiekkarantoineen.

Sarjassa kaikki muutoskohteet ovat erilaisia: kauden aikana laitetaan kuntoon mm. vanha rintamamiestalo, 70-luvulle unohtunut kalastusmaja ja lähes satavuotias mansardikattoinen hirsitalo. Uuden elämän saavat myös urheilevien tyttöjen huoneet, kylpyhuone- ja saunaosasto ja auttamattomasti vanhentunut keittiö.

Ulkokohteissa nähdään myös huikaisevia muutoksia. Jokaisen pihan ongelmakohdat ratkaistaan yksilöllisesti, esim. villiintynyt puutarha suitsitaan helppohoitoiseksi, vanhan puutarhan henki herätetään salaojaremontin jäljiltä ja paritalon takapiha tuodaan ympärivuotiseen käyttöön.

Kotoisan tiimi Suvi Tuokko-Harmoinen (pihasuunnittelija), Seija Strand (sisustussuunnittelija), Niko Lindfors (puutarhuri) ja Ville Heino (remonttimies) tapaavat kohdehenkilöt heidän kotonaan tai mökillään.

Aluksi tutustutaan kohteeseen, määritellään budjetti ja kuunnellaan kohdehenkilöiden toiveita. Tämän jälkeen tiimi ottaa homman haltuunsa ryhtyen toteuttamaan näitä unelmakohteita.

Koska kohdehenkilöt ovat itse päässeet osallistumaan toteutukseen, tuntuu valmis kohde entistä enemmän omalta, kotoisalta.

Kotoisa alkaa tammikuussa 2018 MTV3-kanavalla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme