Mainos
Mainos
Kotoisa
MTV3-kanavalla!
Lisätiedot

Sisustusohjelma Kotoisan nelihenkinen tiimi ottaa vastaan jokaisessa jaksossa yhden kohteen haasteineen, suunnittelee oikeat ratkaisut ja toteutukset sekä tietenkin hoitaa näyttävän ja yllättävän muutoksen valmiiksi asti. Kohteesta riippumatta lopputulos on aina se kaikkein tärkein, kotoisa.Vanha kalastusmaja sai uuden ilmeen – tältä näyttää lopputulos remontin jälkeen

Kotoisan tiimi tuo vanhan kalastusmajan tähän päivään. Ennen vain perheen isän käytössä olleesta majasta tehtiin koko perheen mökki. 

Sisustus- ja remonttiohjelma Kotoisassa kolmihenkisen perheen mökki laitettiin uuteen uskoon. Seija ja Matti, sekä poika Luka toivoivat mökkiä, jossa koko perhe viihtyisi. 

Sisustussuunnittelija Seija Strand ja korjausrakentaja Ville Heino laittoivatkin kaikki mökin pinnat uusiksi ja sisääntulon paikka vaihdettiin, jotta vanhemmille saatiin uusi makuuhuone.

Ennen remonttia mökillä kävi lähinnä perheen isä kalastamassa kavereidensa kanssa, ja toiveena olikin saada mökistä viihtyisämpi, jotta Seijakin viihtyisi siellä.

Tyyli oli ennen remonttia hyvin sekava ja mökille oli kertynyt kalusteita sieltä täältä. Keittiössä oli aloiteltu remonttia, mutta se oli pahasti kesken. Huussi oli epäkäytännöllinen ja kaukana mökistä.

Kotoisan remontissa keittiön remontti tehtiin loppuun ja yllätyksenä hankittiin paikalle myös toimiva huussi ja uusi laituri. Mökkiin saatiin rutkasti lisää valoisuutta ja viihtyisyyttä.

Katso kuvat ennen remonttia!

Jälkeen:

Kotoisa torstaisin MTV3-kanavalla kello 20!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme