Mainos
Mainos
Kotoisa
MTV3-kanavalla!
Lisätiedot

Sisustusohjelma Kotoisan nelihenkinen tiimi ottaa vastaan jokaisessa jaksossa yhden kohteen haasteineen, suunnittelee oikeat ratkaisut ja toteutukset sekä tietenkin hoitaa näyttävän ja yllättävän muutoksen valmiiksi asti. Kohteesta riippumatta lopputulos on aina se kaikkein tärkein, kotoisa.Värikästä ja tilavaa! Perheen yläkertaan loihdittiin lasten valtakunta

Kotoisa-kauden neljännessä jaksossa loihdittiin ihanat lastenhuoneet. 

MTV3-kanavan uudessa remontointi- ja sisustusohjelmassa Kotoisa suomalaisten kodit, kesämökit ja pihat laitetaan uuteen uskoon nelihenkisen tiimin voimin.  Kauden neljännessä jaksossa remontoitiin viisihenkisen perheen kotia Helsingin Kampissa. Perheeseen kuuluvat 9-vuotias Sandra ja 7-vuotias Minea, kolmevuotias Stella sekä äiti Jenni ja isä. Kotoisan tiimin sisustussuunnittelija Seija Strand ja korjausrakentaja Ville Heino loihtivat perheelle kaivattua lisätilaa. 

Kolmilapsiselle perheelle tämä koti oli käymässä pieneksi. Vanhimmille lapsille, Sandralle ja Minealle, oli rakennettu omat huoneet kolmikerroksisen talon vintille. 

Neliöitä ei ollut paljoa, eivätkä huoneet vastanneet lasten toiveita. Sandra toivoi tilaa, jossa pääsisi temppuilemaan ja omaa rauhaa.

Minea puolestaan halusi itselleen isomman tytön huoneen, sillä nykyinen oli liian lapsellinen. Kotoisan tekemässä remontissa korotettiin sisäkattoa mahdollisimman paljon lisätilan saamiseksi ja huoneet vaihdettiin päittäin. 

Niin Minea kuin Sandrakin saivat oman näköiset huoneet.​​​​​​​

Katso ennen kuvat: 

Jälkeen kuvat: 

Kotoisa torstaisin kello 20 MTV3-kanavalla! Hae mukaan uudelle kaudelle!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme