Mainos
Mainos
Makumuistoja
Lisätiedot

Makumuistoja-ohjelmassa juontajat Jenni Kokander ja Kari Lumikero kiertävät Suomea keräten yhteen suomalaisten tärkeimmät ruokamuistot.

Makumuistoja

Eput muistelevat hurjimpien keikkavuosien makumuistoa: "Koko hotellisiipi haisi valkosipulille"

MTV3:n uudessa Makumuistoja-ohjelmassa Eppu Normaalin jäsenet muistelevat hurjimpia keikka-aikojaan. – Keikkapaikoillakin tiedettiin aina valkosipulinhajusta, että me olimme tulleet.

MTV3:n uudessa Makumuistoja-ohjelmassa Eppu Normaalin jäsenet maistattavat juontaja Kari Lumikerolla hurjimpien keikkavuosiensa herkkua 30 vuoden takaa: valkosipulilla ja piparjuuritahnalla kuorrutettua ruisleipää.

Kyseinen leipä oli suorastaan terveyspommi bändin jäsenille, jotka saattoivat elää viikkokausiakin pelkän makkaran, tupakan ja kahvin voimalla.

– Jotain tässä on, nimittäin pahimpiin flunssa-aikoihinkin meistä ei ollut kukaan sairaana, muistelee kitaristi Juha Torvinen.

Laulaja Martti Syrjä kertoo, että keikkabusseissa vedeltiin muun muassa metvurstia ja valkosipulia. Miesten mukaan he saivat muun muassa valkosipulin takia hotelleissa oman osaston.

– Meillä oli hotelleissa oma siipi, jonne meidät sijoitettiin – sikasiipi, muistelee Martti Syrjä.

– Silmiä kirveli, kun keikan jälkeen tulimme sinne siipeen, nauraa puolestaan rumpali Aku Syrjä.

Eput kertovat lisää muistoja ensimmäisessä Makumuistoja-ohjelmassa, jossa juontajat Kari Lumikero ja näyttelijä Jenni Kokander kiertävät Suomea ruokaelämysten merkeissä. Ensimmäinen jakso MTV3:lla keskiviikkona 19.7.

Juttua muutettu 19.7.17 klo 7.28: Valkosipulin kaverina leivällä oli piparjuuritahnaa, ei piparminttutahnaa, kuten tekstissä virheellisesti luki.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme