Mainos
Mainos
Makumuistoja
Lisätiedot

Makumuistoja-ohjelmassa juontajat Jenni Kokander ja Kari Lumikero kiertävät Suomea keräten yhteen suomalaisten tärkeimmät ruokamuistot.

Makumuistoja

Lumikero ja Kokander ideoivat kieli poskessa jatkoa Makumuistoja-ohjelmalle: "Me olemme valmiita kaikkeen!"

Makumuistoja-juontajakaksikko innostui Porissa ideoimaan humoristisesti 20-osaista jatkoa ruokaohjelmalleen.

Makumuistoja-ruokaohjelman juontajat, toimittaja Kari Lumikero ja näyttelijä Jenni Kokander innostuivat ideoimaan uutta ruokaohjelmaa MTV Viihteen haastattelussa Porissa järjestetyssä SuomiAreenassa.

– Kuinkahan paljon näiden kuvausreissujen aikana on tullut elopainoa lisää, Lumikero pohtii.

– Järjetön määrä! Mehän söimme monta kertaa päivässä. Olemmekin Karin kanssa suunnitelleet, että ensi syksynä tekisimme sellaisen Rakas, sinusta on tullut pullukka- tai Hurjat rakkauskilot -tyyppisen uuden sarjan, nimeltä Kuinka pääset eroon makumuistoista. Jotka ovat siis kertyneet tähän vyötärön alueelle, Kokander toteaa nauraen.

– Siinä olisi vähintään 20 osaa. Tämä siis tiedoksi vain MTV:n ohjelmajohtajille! Me olemme valmiita kaikkeen, Lumikero jatkaa.


Haastattelun pysyessä vielä hieman vakavampana, Lumikero ja Kokander paljastivat MTV:lle mieluisimmat ruokamuistonsa.

– Minun mieluisin makumuistoni on mikä tahansa, mikä tekee onnelliseksi. Rakkaudella tehty ruoka. Esimerkiksi joku arkinen tilanne perheen kanssa tai miehen laittama lihapiirakka, kun tulee baarista yöllä kotiin, Kokander sanoo.

– Minun rakkain makumuistoni liittyy lapsuuden kesiin Karjalassa, kun evakkomummoni teki karjalanpaistia ja karjalanpiirakoita. Suomalaista herkkua parhaimmillaan, hehkuttaa Lumikero.

Katso klipit Kari Lumikeron ja Jenni Kokanderin videohaastattelusta artikkelin alussa sekä hieman alempana!

Makumuistoja MTV3 -kanavalla keskiviikkoisin 19.7. klo 20.00 alkaen.

Ohjelma tuotetaan yhteistyössä SOK:n kanssa ja se on osa S-ryhmän Ruoka-Kalevalaa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme