Mainos
Mainos
Makumuistoja
Lisätiedot

Makumuistoja-ohjelmassa juontajat Jenni Kokander ja Kari Lumikero kiertävät Suomea keräten yhteen suomalaisten tärkeimmät ruokamuistot.

Makumuistoja

Yli 30 vuotta yhdessä ollut pari muistelee: "Missä sitä tamperelaiset muualla tapaa kuin nakkikioskilla"

Tamperelaiset Tatu ja Kati Visuri kertovat Makumuistoja-ohjelman ensimmäisessä jaksossa kohtalokkaasta tapaamisestaan 32 vuotta sitten. Ensimmäisestä kohtaamisesta lähtien höyrymakkara on kuulunut pariskunnan elämään.

Tatu ja Kati Visuri tapasivat kohtalon oikusta nakkikioskin kulmilla, ja nakkikioskille he myös palaavat 32 vuotta myöhemmin MTV3:n Makumuistoja-ohjelmassa.

– Olimme silloin 17-vuotiaita ja oli helmikuu. Näin Katin kavereineen bussipysäkillä, ja tajusin, että täytyy toimia heti. Menin juttelemaan ja sitten sovittiin puhelinnumeroiden vaihdosta. Pysäkin viereisestä Nakkifakiiri-kioskista saimme kynän ja paperia, Tatu Visuri muistelee.

Hän kertoo kuitenkin tilanneensa nakit vasta kun neitojen bussi oli lähtenyt.

Ensikohtaamisen jälkeen seuraavan siirron teki Kati Visuri.

– Kutsuin Tatun syntymäpäivilleni vanhempieni kahvilaan.

Yksi kahvilan hittituotteista oli – kuinkas muutenkaan – höyrymakkara.

– En heti ensimmäisellä kerralla tarjonnut höyrymakkaraa. Olisiko Tatu kovasti arvostanutkaan, jos syntymäpäivillä olisi heti tarjonnut höyrymakkaraa, Kati Visuri nauraa.

Visurin pariskunta kertoo lisää muistoja uudessa Makumuistoja-ohjelmassa, jossa juontajat Kari Lumikero ja näyttelijä Jenni Kokander kiertävät Suomea ruokaelämysten merkeissä. Ensimmäinen jakso MTV3:lla keskiviikkona 19.7.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme