Mainos
Mainos
Meidän tarina
Lisätiedot

Koskettavassa Meidän tarina -ohjelmassa julkkispariskunnat pureutuvat elämäänsä Jenni Pääskysaaren johdolla kolmen eri vaiheen kautta. Nykytilanteen lisäksi päästään konkreettisesti näkemään, miten pariskunta vanhenee aluksi noin 60-vuotiaiksi ja toisella kerralla noin 80-vuotiaiksi.

Vanhentamiseen käytettävät maskit vaativat huippuammat-tilaisten käsityötä ja kuukausien valmistelut. Näin kattavaa maskeerausprojektia ei ole ennen nähty Suomen tv:ssä!

Julkkisparit eivät näe itseään eikä toisiaan muodonmuutoksen aikana. Miltä tuntuu nähdä itsensä ja rakkaimpansa vanhempana? Onko elämä kohdellut heitä hyvin? Ohjelmassa mukana olevat pariskunnat julkistetaan syksyllä 2017.

Meidän tarina

Hurja muodonmuutos! Tältä Katariina Souri ja lähes 20 vuotta nuorempi rakas näyttävät vanhuksina

Katariina Souri muuntautui Meidän tarina -ohjelmassa 90-vuotiaaksi ja pohtii ikäeroa lähes 20 vuotta nuoremman puolisonsa kanssa.

Meidän tarina -ohjelmassa kymmeniä vuosia vanhemmaksi maskeeratut Katariina Souri, 48, ja hänen aviopuolisonsa Eliya Zweygberg 30, kokivat mullistavan näyn, kun he näkivät toisensa ja itsensä ensimmäistä kertaa vanhemmaksi meikattuina.

Jenni Pääskysaaren vetämässä ohjelmassa aviopari maskeerattiin ensin noin 20–30 vuotta ja lopulta yhteensä noin 60 vuotta vanhemmaksi. Samalla parit keskustelevat yhteisestä elämästään eri elämänvaiheissa. Katariina ja Eliya pohtivat ohjelmassa miten 20 vuoden ikäero vaikuttaa vanhenemiseen.

– Sitten kun minä olen Katan ikäinen hän on silloin seitsemänkymppinen. Ikäero ehkä korostuu siinä vielä enemmän, Eliya miettii ikää maskeerauksen myötä.

Lopuksi Eliya meikataan noin 70-vuotiaaksi ja Katariina yhdeksänkymppiseksi. Tuolit kääntyvät ja naiset purskahtavat nauruun nähdessään toisensa.

Katariina näkee Eliyassa tuttuja piirteitä omasta äidistään.

– Sinä olet ihan minun äidin näköinen, Katariina nauraa.


Meidän tarina maanantaisin kello 21 MTV3-kanavalla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme