Mainos
Mainos
Meidän tarina
Lisätiedot

Koskettavassa Meidän tarina -ohjelmassa julkkispariskunnat pureutuvat elämäänsä Jenni Pääskysaaren johdolla kolmen eri vaiheen kautta. Nykytilanteen lisäksi päästään konkreettisesti näkemään, miten pariskunta vanhenee aluksi noin 60-vuotiaiksi ja toisella kerralla noin 80-vuotiaiksi.

Vanhentamiseen käytettävät maskit vaativat huippuammat-tilaisten käsityötä ja kuukausien valmistelut. Näin kattavaa maskeerausprojektia ei ole ennen nähty Suomen tv:ssä!

Julkkisparit eivät näe itseään eikä toisiaan muodonmuutoksen aikana. Miltä tuntuu nähdä itsensä ja rakkaimpansa vanhempana? Onko elämä kohdellut heitä hyvin? Ohjelmassa mukana olevat pariskunnat julkistetaan syksyllä 2017.

Meidän tarina

Hurja muodonmuutos – tunnistaisitko Mira Luodin ja Mika Haapasalon 90-vuotiaina?

Muusikkopari Mira Luoti ja hänen puolisonsa Mika Haapasalo pääsivät kurkistamaan omaan tulevaisuuteensa Meidän tarina -ohjelmassa. 

Meidän tarina on kotimainen uutuusohjelma, jossa julkisuudesta tutut suomalaisparit lähtevät aikamatkalle omaan tulevaisuuteensa. Ammattilaisista koostuva maskeeraus- ja puvustustiimi tekevät pareille kaksi muodonmuutosta.

Ensin pareja vanhennetaan 20–30 vuotta ja lopulta ikää lisätään jopa 60 vuotta. Samalla parit pohtivat yhteistä matkaansa juontaja Jenni Pääskysaaren johdolla. 

Sarjan neljännessä jaksossa maanantaina 18. syyskuuta muutosleikkiin ryhtyivät laulaja Mira Luoti, 39, ja hänen puolisonsa, Happoradio-yhtyeestä tuttu Mika "AH" Haapasalo, 42. Ensimmäisen muodonmuutoksen jälkeen Mira ja Mika ovat noin 65-vuotiaita ja lopulta noin 90-vuotiaita. 

Mira ja Mika suhtautuvat sekä omiin että toistensa muutoksiin nauraen. Mira oli onnellinen siitä, että Mika näytti 65-vuotiaana yhä itseltään eikä esimerkiksi isältään. 

Meidän tarina maanantaisin kello 21 MTV3-kanavalla.


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme