Mainos
Mainos
Meidän tarina
Lisätiedot

Koskettavassa Meidän tarina -ohjelmassa julkkispariskunnat pureutuvat elämäänsä Jenni Pääskysaaren johdolla kolmen eri vaiheen kautta. Nykytilanteen lisäksi päästään konkreettisesti näkemään, miten pariskunta vanhenee aluksi noin 60-vuotiaiksi ja toisella kerralla noin 80-vuotiaiksi.

Vanhentamiseen käytettävät maskit vaativat huippuammat-tilaisten käsityötä ja kuukausien valmistelut. Näin kattavaa maskeerausprojektia ei ole ennen nähty Suomen tv:ssä!

Julkkisparit eivät näe itseään eikä toisiaan muodonmuutoksen aikana. Miltä tuntuu nähdä itsensä ja rakkaimpansa vanhempana? Onko elämä kohdellut heitä hyvin? Ohjelmassa mukana olevat pariskunnat julkistetaan syksyllä 2017.

Meidän tarina

Ikääntyminen järkyttää Noora Karmaa: "En halua vanheta!"

Yhdessä urheilijarakkaansa Jani Strömsholmin kanssa Meidän tarina -ohjelmaan mukaan lähtenyt Noora Karma järkyttyi alkuun muodonmuutoksestaan.

Vastikään avioituneet mentalisti Noora Karma ja kestävyysjuoksija Jani Strömsholm osallistuivat Jenni Pääskysaaren luotsaamaan Meidän tarina -ohjelmaan, jossa heidät maskeerattiin ensin noin 65-vuotiaksi ja sen jälkeen noin 90-vuotiaksi. Muodonmuutos oli aluksi shokki mentalistille. Karman ja Strömsholmin jakso nähdään MTV3-kanavalla 2.10. klo 21.

– En halua vanheta! Minusta se ei ole kivaa, Karma toteaa.

– En pidä rypyistä, Karma jatkaa.

Vanheneminen pelottaa mentalistia

Mentalistina tunnettu Karma kertoo avoimesti siitä, että vanheneminen herättää hänessä surullisia tunteita. Kahden lapsen äiti kauhistelee etenkin sitä, että aika tuntuu kuluvan niin nopeasti.

– On surullista, että elämä menee vain nopeasti eteenpäin. Pitäisi osata nauttia jokaisesta päivästä, hän toteaa.

Ohjelmassa pariskunta näkee ensin toisensa maskeerauksen avulla vanhennettuna ja sitten peilin kautta omat kasvonsa. Etenkin omien, vanhennettujen kasvojen näkeminen oli Karmalle kova paikka.

– Toisen vanhenemiseen tottui nopeasti – omaan ei, hän toteaa.

Alkujärkytyksestä huolimatta taitelija uskoo, että vanhenemiseen tottuu, sillä muutokset eivät tosielämässä tapahdu yhdessä yössä. Hän on myös iloinen siitä, että tietää, miltä hänen rakkaansa saattaa näyttää kymmenien vuosien päästä.

Meidän tarina maanantaisin kello 21 MTV3-kanavalla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme