Mainos
Mainos
Meidän tarina
Lisätiedot

Koskettavassa Meidän tarina -ohjelmassa julkkispariskunnat pureutuvat elämäänsä Jenni Pääskysaaren johdolla kolmen eri vaiheen kautta. Nykytilanteen lisäksi päästään konkreettisesti näkemään, miten pariskunta vanhenee aluksi noin 60-vuotiaiksi ja toisella kerralla noin 80-vuotiaiksi.

Vanhentamiseen käytettävät maskit vaativat huippuammat-tilaisten käsityötä ja kuukausien valmistelut. Näin kattavaa maskeerausprojektia ei ole ennen nähty Suomen tv:ssä!

Julkkisparit eivät näe itseään eikä toisiaan muodonmuutoksen aikana. Miltä tuntuu nähdä itsensä ja rakkaimpansa vanhempana? Onko elämä kohdellut heitä hyvin? Ohjelmassa mukana olevat pariskunnat julkistetaan syksyllä 2017.

Meidän tarina

Julkkisparit kokevat hurjan muodonmuutoksen – juontaja Jenni Pääskysaari haastaa katsojat ajattelemaan

Jenni Pääskysaari juontaa uutta Meidän tarina -ohjelmaa Maikkarin syysilloissa. Kyseessä on keskusteluohjelma ”pienellä” twistillä. Ohjelmassa tunnetut suomalaiset pariskunnat maskeerataan ensin noin 60-vuotiaiksi ja toisella kerralla noin 80-vuotiaiksi.

Meidän tarina -ohjelmassa nähdään, kuinka ihmiset reagoivat nähdessään itsensä ja puolisonsa vanhana. Samaan aikaan Jenni Pääskysaari kysyy vierailta kysymyksiä heidän elämästään nyt ja tulevaisuudessa. Vieraat haastetaan miettimään ja ennen kaikkea avautumaan asioista, joista he eivät ole välttämättä koskaan keskustelleet edes kumppaninsa kanssa. 

– Minulle jäi todella hyvä fiilis kuvauksista. Toivotaan, että se välittyy myös kotikatsomoihin. Lähdin ohjelmaan mukaan, koska haluan haastaa katsojat miettimään, millaisen jäljen he haluavat tähän maailmaan jättää. Ohjelmassa ollaan vahvasti tekemisissä elämän ainutkertaisuuden kanssa, Pääskysaari kertoo.

Ohjelman vieraat käyvät fyysisen muutoksen lisäksi läpi henkisen vanhenemisen Pääskysaaren esittämien kysymysten kautta. Pääskysaari ohjaa vieraat kysymysten avulla ajattelemaan elämäänsä ensin 30 vuotta ja sitten 60 vuotta vanhempana. Millaisista asioista se koostuu, ketkä siinä ovat läsnä ja mitä he ovat siihen mennessä saavuttaneet niin urallaan kuin yksityiselämässään.

– Minusta on tärkeää ymmärtää, että kyseessä on ajatusleikki, sillä emme tietenkään voi tietää, mitä elämässä tapahtuu. Pyrin korostamaan sitä myös vieraiden kanssa käymissäni keskusteluissa.

– Ohjelmassa käydään läpi elämän suuria kysymyksiä. Pariskunnat joutuvat miettimään sellaistakin tilannetta, että entä jos he eivät olekaan elossa tai yhdessä enää 60-vuotiaina tai 80-vuotiaina. Mielestäni ajatusleikki tuo riittävän ison etäisyyden vaikeisiinkin aiheisiin, Pääskysaari sanoo.

Meidän tarina syksyllä 2017 MTV3-kanavalla. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme