Mainos
Mainos
Meidän tarina
Lisätiedot

Koskettavassa Meidän tarina -ohjelmassa julkkispariskunnat pureutuvat elämäänsä Jenni Pääskysaaren johdolla kolmen eri vaiheen kautta. Nykytilanteen lisäksi päästään konkreettisesti näkemään, miten pariskunta vanhenee aluksi noin 60-vuotiaiksi ja toisella kerralla noin 80-vuotiaiksi.

Vanhentamiseen käytettävät maskit vaativat huippuammat-tilaisten käsityötä ja kuukausien valmistelut. Näin kattavaa maskeerausprojektia ei ole ennen nähty Suomen tv:ssä!

Julkkisparit eivät näe itseään eikä toisiaan muodonmuutoksen aikana. Miltä tuntuu nähdä itsensä ja rakkaimpansa vanhempana? Onko elämä kohdellut heitä hyvin? Ohjelmassa mukana olevat pariskunnat julkistetaan syksyllä 2017.

Meidän tarina

Julkkispareja vanhennetaan vuosikymmeniä MTV:n uutuussarjassa

MTV3:lla starttaa 28.8 Meidän tarina -ohjelma, jossa julkkisparit vanhenevat jopa yli 90 vuotiaiksi.

Elokuun 28. päivä MTV3:lla starttaa Meidän tarina -sarja, jossa julkisuudesta tutut pariskunnat tekevät aikamatkan nykyisestä hetkestä jopa 60 vuoden päähän.

Toimittaja ja juontaja Jenni Pääskysaaren johdolla pariskunnat pureutuvat elämäänsä kolmen eri vaiheen kautta. Parit käyvät läpi kaksi muodonmuutosta, joissa ammattilaisista koostuva maskeeraus- ja puvustustiimi vanhentavat heidät ensin 20-30 vuotta vanhemmiksi ja myöhemmin yli 90-vuotiaiksi.

Maskeerauksessa käytetään apuna muun muassa pariskuntien vanhempien ja isovanhempien valokuvia. Vanhenemiseen käytettäviä maskeja on valmistettu käsityönä kuukausia.

Pariskuntia maskeerataan ensin tuntikausia, jonka jälkeen he palaavat keskustelemaan Pääskysaaren kanssa. Samalla he kohtaavat toisensa vanhemman näköisinä. Ohjelman juontaja Pääskysaari toivoo, että kuvausten hyvä fiilis välittyy myös kotikatsomoihin.

– Lähdin ohjelmaan mukaan, koska haluan haastaa katsojat miettimään, millaisen jäljen he haluavat tähän maailmaan jättää. Ohjelmassa ollaan vahvasti tekemisissä elämän ainutkertaisuuden kanssa, Pääskysaari perustelee.

– Minusta on tärkeää ymmärtää, että kyseessä on ajatusleikki, sillä emme tietenkään voi tietää, mitä elämässä tapahtuu. Pyrin korostamaan sitä myös vieraiden kanssa käymissäni keskusteluissa, juontaja jatkaa.

Kahdeksanosaisessa Meidän tarina -ohjelmassa nähdään jalkapallotähti Mikael Forssell ja hänen vaimonsa Metti Forssell, taiteilijapariskunta Katariina Souri ja Eliya Zweygberg, Lotta Näkyvä ja Kristian Näkyvä, Mira Luoti ja AH Haapasalo, Satu Taiveaho ja Antti Kaikkonen, Noora Karma ja Jani Strömsholm, Kalle ja Riina Palander sekä Mika Kallio ja Inka Isotalo.

Meidän tarina nähdään MTV3-kanavalla syysohjelmistossa maanantaisin 28.8 klo 21 alkaen.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme