Mainos
Mainos
Meidän tarina
Lisätiedot

Koskettavassa Meidän tarina -ohjelmassa julkkispariskunnat pureutuvat elämäänsä Jenni Pääskysaaren johdolla kolmen eri vaiheen kautta. Nykytilanteen lisäksi päästään konkreettisesti näkemään, miten pariskunta vanhenee aluksi noin 60-vuotiaiksi ja toisella kerralla noin 80-vuotiaiksi.

Vanhentamiseen käytettävät maskit vaativat huippuammat-tilaisten käsityötä ja kuukausien valmistelut. Näin kattavaa maskeerausprojektia ei ole ennen nähty Suomen tv:ssä!

Julkkisparit eivät näe itseään eikä toisiaan muodonmuutoksen aikana. Miltä tuntuu nähdä itsensä ja rakkaimpansa vanhempana? Onko elämä kohdellut heitä hyvin? Ohjelmassa mukana olevat pariskunnat julkistetaan syksyllä 2017.

Meidän tarina

Kalle Palander avautuu rankoista ruuhkavuosistaan: ”En muista niistä ajoista juuri mitään”

Entinen alppitähti Kalle Palander ja tämän puoliso Riina-Maija muistelevat yhteistä matkaansa Meidän tarina -ohjelmassa. 

Meidän tarina on ohjelma, jossa julkisuudesta tutut suomalaisparit lähtevät aikamatkalle tulevaisuuteensa. Ohjelmassa ammattilaisista koostuva maskeeraus- ja puvustustiimi tekee pareille kaksi muodonmuutosta, joissa heitä vanhennetaan asteittain.

Ensimmäisen muodonmuutoksen jälkeen parit ovat noin 20-30 vuotta nykyistä vanhempia. Toinen muodonmuutos vie parit elämän ehtoopuolelle, noin 90-vuotiaiksi. Muutosten välillä pari keskustelee elämästään juontaja Jenni Pääskysaaren johdolla.

Maanantaina 9. lokakuuta esitettävässä jaksossa vierailevat ex-alppitähti Kalle Palander ja tämän puoliso Riina-Maija. Nelikymppinen pariskunta on ollut kihloissa 11 vuoden ajan ja hääpäivästäkin on vierähtänyt jo 10 vuotta. Liittoon on syntynyt kolme lasta, tytär vuonna 2007 ja kaksoset vuonna 2012. 

Kalle muistelee ohjelmassa aikaa, kun perhe-elämän myllerrys oli kiivaimmillaan. 

– Nyt lapset alkaa olla sen ikäisiä, että vähän on alkanut helpottaa. Ei ole enää samanlaista rallia kuin silloin ihan pienenä, hän naurahtaa. 

– Ensimmäiset kaksi vuotta olivat aika raskaat. Kumpikaan meistä ei muista niistä ajoista juuri mitään, Palander myöntää ja toteaa, että nyt aikaa on myös omalle elämälle ja haaveille. 

Meidän tarina maanantaisin kello 21 MTV3-kanavalla


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme