Mainos
Mainos
Meidän tarina
Lisätiedot

Koskettavassa Meidän tarina -ohjelmassa julkkispariskunnat pureutuvat elämäänsä Jenni Pääskysaaren johdolla kolmen eri vaiheen kautta. Nykytilanteen lisäksi päästään konkreettisesti näkemään, miten pariskunta vanhenee aluksi noin 60-vuotiaiksi ja toisella kerralla noin 80-vuotiaiksi.

Vanhentamiseen käytettävät maskit vaativat huippuammat-tilaisten käsityötä ja kuukausien valmistelut. Näin kattavaa maskeerausprojektia ei ole ennen nähty Suomen tv:ssä!

Julkkisparit eivät näe itseään eikä toisiaan muodonmuutoksen aikana. Miltä tuntuu nähdä itsensä ja rakkaimpansa vanhempana? Onko elämä kohdellut heitä hyvin? Ohjelmassa mukana olevat pariskunnat julkistetaan syksyllä 2017.

Meidän tarina

Kalle Palander tunteikkaana Meidän tarina -ohjelmassa: ”Isäni ei elänyt näin vanhaksi”

Kalle Palander lähti aikamatkalle tulevaisuuteensa Meidän tarina -ohjelmassa.

Meidän tarina on ohjelma, jossa julkisuudesta tutut suomalaisparit pääsevät kurkistamaan omaan tulevaisuuteensa. Ammattilaisista koostuva puvustus- ja maskeerausryhmä tekee pareille kaksi muodonmuutosta. Ensimmäisen muutoksen jälkeen parit ovat noin 60-vuotiaita ja toisessa pareista tehdään noin 90-vuotiaita.

Samalla he keskustelevat omasta tarinastaan, parisuhteestaan ja tulevaisuudestaan juontaja Jenni Pääskysaaren johdolla.

Maanantaina 9. lokakuuta esitettävässä jaksossa aikamatkalle lähtevät alppitähti Kalle Palander ja tämän puoliso Riina-Maija. Ensimmäisen muodonmuutoksen jälkeen Kalle on noin 65-vuotias.

– Näytän ihan isältäni, Kalle naurahtaa peiliin katsoessaan.

Samaan hengenvetoon Kalle huomauttaa, ettei hänen isänsä elänyt yhtä vanhaksi. Alppihiihtovalmentaja Jouni Palander kuoli vuonna 2009 keuhkosyöpään. Hän oli 63-vuotias.

– Hän vanheni loppuvaiheessa niin paljon, koska sairasti syöpää, Kalle pohdiskelee isän ja pojan yhdennäköisyyttä.

Kyseessä ei ollut ensimmäinen kerta, kun Palander menetti läheisensä. Kallea yhdeksän vuotta nuorempi sisko Annasofia menehtyi keväällä 1997, kun hän hukkui kevättulvaan. Annasofia oli vain 12-vuotias.

– Kyllä olen edelleen vihainen jollain tavalla kyseisistä tapahtumista. Mutta minkäs sille teet, niitä tapahtuu, Palander toteaa hiljaa.

Palander itse toivoo, että hän on 65-vuotiaana hyvässä kunnossa ja että liikunta on yhä osa hänen arkeaan. 

Meidän tarina maanantaisin kello 21 MTV3-kanavalla


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme