Mainos
Mainos
Meidän tarina
Lisätiedot

Koskettavassa Meidän tarina -ohjelmassa julkkispariskunnat pureutuvat elämäänsä Jenni Pääskysaaren johdolla kolmen eri vaiheen kautta. Nykytilanteen lisäksi päästään konkreettisesti näkemään, miten pariskunta vanhenee aluksi noin 60-vuotiaiksi ja toisella kerralla noin 80-vuotiaiksi.

Vanhentamiseen käytettävät maskit vaativat huippuammat-tilaisten käsityötä ja kuukausien valmistelut. Näin kattavaa maskeerausprojektia ei ole ennen nähty Suomen tv:ssä!

Julkkisparit eivät näe itseään eikä toisiaan muodonmuutoksen aikana. Miltä tuntuu nähdä itsensä ja rakkaimpansa vanhempana? Onko elämä kohdellut heitä hyvin? Ohjelmassa mukana olevat pariskunnat julkistetaan syksyllä 2017.

Meidän tarina

Katariina Sourin Eliya-rakas avautuu uutuusohjelmassa: ”En enää pelkää kuolemaa"

Viime vuonna avioitunut pari Eliya Zweygberg ja Katariina Souri pohtivat avoimesti suhtautumistaan kuolemaan Meidän tarina -ohjelmassa.

Taiteilijapari Eliya Zweygberg, 30, ja Katariina Souri, 48, puhuvat avoimesti suhtautumisestaan kuolemaan Jenni Pääskysaaren vetämässä Meidän tarina -ohjelmassa. Zweygberg on pohtinyt kuolemaan liittyviä asioita isänsä menehtymisen jälkeen.

– Sen jälkeen kuolema konkretisoitui minulle niin, että elämä vain päättyy joskus, Zweygberg muistelee.

Pari esittelee jaksossa itselle tärkeät esineensä. Zweygberg otti mukaansa itse työstämänsä metalliverkkoveistoksen, joka kuvastaa korppia. Se symboloi hänelle omaa työnjälkeä sekä kuolemaa.

– Korppi oli osittain semmonen projekti, joka liittyi isäni kuolemaan, koska tein sitä silloin. Työstin samalla kuolemanpelkoa ja surua, Zweygberg kertoo.

– Enää en samalla tavalla pelkää kuolemaa, taiteilija jatkaa.

Souri ei myöskään pelkää kuolemaa, mutta toivoisi tietävänsä etukäteen, miten hän lähtee. Taiteilija ei haluaisi kuolla yllättäen.

– En pelkää kuolemaa itsessään vaan enemmän sitä, miten kuolen. Haluan elää vanhaksi, Souri toteaa.

Meidän tarina maanantaisin klo 21 MTV3-kanavalla. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme